Biljana Tipsarević predstavila svoju novu kolekciju po nazivom “Heritage” (foto)

17/12/2017 | 10:57

Biljana Tipsarević predstavila je svoju novu kolekciju po nazivom “Heritage”. U pitanju je nova zimska kolekcija začinjena damskom linijom odevnih komada namenjenih svim samosvesnim ženama kojima je kvalitet odeće koju nose na prvom mestu.

Nova kolekcija donosi kvalitetne odevne komade s naglaskom na novoj formi odela, kaputa i haljina koje neće biti rezervisane samo za večernje prilike.

Ono što kreativni tim diktira kao apsolutni must have ove sezone jesu široki kaiševi koji su sastavni deo većeg asortimana kolekcije. Istančan ukus za kvalitetne materijale nije zaobišao ni ove modele. Tako se pored baršunastog pliša izbor sveo i na odela izrađena od najfinijih italijanskih štofova od vune, oplemenjena nezaobilaznom unikatnom čipkom.

Da je damski stil imperativ za novu sezonu, Biljana se potrudila da dokaže novom, udobnom siluetom naglašenog struka i retro šik modelima suknji za koje se veruje da će biti jedni od omiljenih komada gradskih trendseterki koje će suvereno zavladati aktuelnom modnom scenom.

story.rsDragoslav Ulić, promo

Još iz rubrike