Bijonse vara na društvenim mrežama! Fanovi je ŽESTOKO isprozivali! (FOTO)

11/07/2019 | 14:07

Pevačica Bijonse zajedno sa svojom mezimicom Blu Ajvi preksinoć je ukrala svu pažnju na premijeri filma “Kralj lavova” u Los Anđelesu .

Mama i ćerka imale su nesvakidašnji, usklađeni modni odabir, crne suknje optočene mnogobrojnim kristalima koje su podelile mišljenja javnosti.

Bijonse koja u novom filmu daje glas jednom od likova važi za jedno od najvećih imena koje je učestvovalo u sinhronizaciji ovog ostvarenja, a njeno pojavljivanje na crvenom tepihu posebno se čekalo.

Pevačica je na premijeri u Dolbi Teatar u Hollivudu pozirala u kreaciji kuće Alexander McQueen, u haljini koja liči na sako, a čiji je donji deo od crnog prozirnog tila s kristalima.

Kako se Bijonse odlučila da sve na njoj svetluca i bude upadljivo, ne čudi što su pojedini modni stručnjaci opisali njen stajling kao kič.

Međutim, pored toga, grupa fanova koji sebe nazivaju “pčelama” primetili su da Bijonse na crvenom tepihu i na Instagramu izgleda drugačije.

Korisnici Tvitera tvrde da i popularna pevačica vara na društvenim mrežama i svaku fotku doteruje.

– Ono kad na slici imaš noge sa naslovnice iz Voga, a u stvarnosti ne može da stane u kadar – samo je jedan od negativnih komentara ispod fotografije sa premijere.

Da li vama Bijonse sa crvenog tepihe i sa Instagrama izgleda drugačije?
73 votes
Glasaj
Story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike