Bijonse u rimejku jednog od omiljenih Diznijevih crtanih filmova: Evo ko sve pozajmljuje glasove čuvenim likovima

02/11/2017 | 16:58

Rimejk čuvenog Diznijevog filma “Kralj lavova” iz 1994. godine očekuje se 2019. godine, a među zvezdama koje će pozajmljivati glas likovima u animiranom filmu biće i Bijonse.

Bijonse će pozajmljivati glas Nali, a njoj će se pridružiti mnogi glumci sa A liste poput Džejmsa Erla Džonsa (Mufasa), Čuitela Edžiofora (Skar) i Džona Olivera (Zazu). Set Rogen i Bili Ajhner će tumačiti uloge Pumbe i Timona.

Pevačica je potvrdila glasine o ulozi objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj su prikazane fotografije ljudi koji će pozajmiti glas likovima rimejka “Kralja lavova”.Ovo nije prvi put da će se Bijonse pojaviti u nekom filmskom ostvarenju. Najpoznatija uloga do sada je ona u mjuziklu Dreamgirls, a kritičari su je pozitivno ocenili i u ulogama u filmovima The Pink Panther i Austin Powers in Goldmember.

Prethodno je objavljeno da je glumac Donald Glover dobio ulogu glavnog junaka Simbe, a Bijonse je to potvrdila i obelodanila da će Kigan Majkl Kej glumiti hijenu Kamari.

– San je svakog režisera da okupi ovako talentovan tim koji će oživeti klasičnu priču – rekao je režiser Džon Favro, prenela je agencija Frans pres.

Favro je rekao da je u pitanju “priča koja pripada svima koji su odrasli uz originalan film”.

“Kralj lavova” je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih animiranih filmova svih vremena. Osvojio je i Oskara za pesmu “Can You Feel the Love Tonight” Eltona Džona i Tima Rajsa, kao i dva Gremija.

Story.rsagencijefacebook

Još iz rubrike