Bijonse i Džej Zi obnovili venčane zavete i svetu pokazali svoje blizance

07/06/2018 | 15:25

Dugoočekivana zajednička turneja Bijonse i Džej Zija je konačno počela nezaboravnim koncertom u Kardifu. Osim odličnog nastupa i svih svojih najvećih hitova, slavni par je publici poklonio i klipove i fotografije iz svog privatnog života.

Tokom ovog nastupa otkriveno je i da su pevač i reper nedavno ponovo obnovili venčane zavete. U kratkom filmu nazvanom This is real love, par je pokazao par privatnih videa, uključujući i onaj u kojem Bijonse u venčanici i Džej Zi obučen u belom obnavljaju zavete pred decom i voljenima za 10-godišnjicu braka.

Na koncertu su prikazane i fotografije na kojima par u rukama drži blizance. Ove fotke su brzo obišle svet internetom, zbog pretpostavke da su bebe sa fotografija zapravo Sir i Rumi. Uz fotografije mogle su se pročitati i poruke ‘ljubav je univerzalna’ i ‘ljubav se nikad ne menja’. Međutim, nakon koncerta je potvrđeno da bebe sa tih fotografija nisu deca slavnog para. Ipak, publika je bila u mogućnosti da vidi do sada neviđene fotografije najmađih članova porodice, u drugim delovima ovog nezaboravnog preformansa.

story.rstracara.comguliver/gettyimages