Barak Obama iznenadio Mišel CVEĆEM i otkrio kojom VATRENOM PESMOM se može opisati NJIHOVA LJUBAV

20/11/2018 | 14:11

Iako su sada ponovo zaljubljeni kao prvog dana, u zajedničkom životu bračnog para Obama bilo je i zaista teških trenutaka

Bivši američki predsednik Barak Obama odlučio je da iznenadi svoju suprugu Mišel, tako što će se nenajavljen pojaviti na jednoj od promocija njene nove knjige. On se u subotu pojavio na bini s buketom cveća u rukama.

– To je kao kad se Džej Zi pridruži Bijonse na koncertu – rekao je Obama dodavši da ga njihova ljubav asocira na pjesmu “Crazy in love”.

– To je ista stvar. Ovo je samo dodatak koji će ulepšati promociju – samouveren je Obama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Kada ga je voditeljka promocije Valeri Džeret pitala kako je upoznao Mišel, Obama je rekao da je najpre primetio koliko je visoka i koliko duge noge ima.

– Impresionirala me je. Znate taj osećaj kad upoznate nekoga, a onda se jednostavno skapirate? – opisao je Barak početke njihove ljubavi.

Bivša prva dama SAD je u svojoj biografiji napisala kako su ona i bivši predsednik imali fazu kada su išli kod bračnog savetnika.

– Mi smo uzori drugima. Bitno nam je da budemo iskreni i ako se u braku javi period u kojem želite da ustanete i odete treba priznati da je to normalno. Ja sam se osećala tako – rekla je Mišel za magazin „People” dodavši da je bilo perioda kada je želela da stvari budu drugačije, ali da nikada htela u potpunosti da odustane od svog braka.

Obama je komentarisao knjigu svoje supruge kazavši da je ona briljantna, mudra i jedinstvena.

– Ova knjiga govori o američkoj istoriji na poseban način. Drago mi je što iskreno reflektuje ženu koju volim čitavog svog života – rekao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

story.rsklix.baguliver/getty

Još iz rubrike