Bahatost Džonija Depa ne prestaje da iznenađuje javnost: Sada je totalno posrnuo

28/06/2018 | 10:15

O tome što se događa s Džonijem Depom nagađa se već mesecima. Nekada zlatni dečko Holivuda sa stavom lošeg momka danas je samo smešni sredovečni tip koji se ponaša kao da mu je 18 godina i izgleda kao da nije bio trezan već jako dugo.

Kao da to nije dovoljno, Dep je i u finansijskim problemima za koje krivi svog računovođu i menadžera, a prema informacijama sa svih silnih suđenja koje je objavio časopis Rolling Stone, čini se da je u gorem stanju nego što je iko mogao da pretpostavi.

Naime, glumac je nekontrolisano trošio svoje bogatstvo i od nekadašnjih 650 miliona dolara nije ostalo gotovo ništa. Zbog navodne prevare sada tuži bivšeg menadžera, ali istina je da je s takvim životnim stilom teško mogao da održava pozitivan saldo na računu.

Menažder tvrdi da je Džoni Dep mesečno trošio i po dva miliona dolara. Između ostalog, 75 miliona dolara potrošio je na više od 12 nekretnina širom sveta, tri miliona je dao da bi iz aviona bacio pepeo svog prijatelja Hantera S. Tompsona, 200.000 dolara svakog meseca troši na letove privatnim avionom, ćerki je nedavno kupio kauč iz rijalitija U korak sa Kardašijanima za 7.000 dolara, a kupio je i više od 200 umetničkih dela, uključujući slike Endija Vorhola i Žan Mišela Baskijata.

Navodno samo na vino potroši 30.000 dolara, ali on tvrdi da sve navedene brojke pogrešne i još više šokira javnost:

– Za bacanje pepela Hantera S. Tompsona dao sam pet miliona, a ne tri. Što se tiče vina u vrednosti od 30.000 dolara, to takođe nije istina. To zvuči uvredljivo. Trošim mnogo više na vino – istakao je Dep.

Story.rsT portal.hrGuliver/Getty