Andrija Milošević kreće stopama Dragana Bjelogrlića: Uskoro će doći trenutak kad ću producirati i svoju seriju

28/12/2017 | 17:45

Glumci i članovi ekipe serije „Mamini sinovi“ juče su proslavili završetak snimanja.

Publika će u 2018. gledati na “Prvoj” 42 epizode sitkoma koji prati zajednički život majke Rose, koja je potpuno podetinjila u starosti, i njenog sina Milentija – Bebe, koji odavno nije dete. Svetlana Ceca Bojković i Andrija Milošević odigrali su sjajno svoje uloge, kao i Nenad Jezdić kao plastični hirurg i stariji sin Miša.

– Bio je to dosta težak rad. Za samo četiri meseca snimili smo seriju. Radio sam uglavnom s dva velika srpska glumca – Cecom Bojković i Nenadom Jezdićem, što je meni mnogo značilo. U nekom momentu sam se nadogradio kao glumac, a opet sam uživao snimajući sa sjajnim ljudima – kaže Andrija.

Објава коју дели Mamini sinovi (@maminisinovi) дана

Glumac smatra da nema mesta poređenju serije „Andrija i Anđelka“ i „Mamini sinovi“:

– Zajednička je samo produkcija. Poveznica su divni ljudi iza kamere. Svaka serija ima neku svoju publiku.

Za Andriju u glumačkom svetu kažu da je novi Dragan Bjelogrlić i da od njega u budućnosti možemo da očekujemo da producira serije kao što su „Senke nad Balkanom“.

– Posao glumca menja se s vremenom. Ne može se samo sedeti i čekati da vas posao pronađe. Mogu to samo kolege sa mnogo ponuda. Moram da se borim za svoju slobodu, a to dolazi samo kad čovek ima privatni biznis. Naučio sam da preživim već sa 16 godina, kad sam se upisao na akademiju. Uskoro će doći trenutak kad ću producirati i svoju seriju. Mnogo toga još ne znam o tom poslu, pa stalno zapitkujem starije kolege. Vrlo brzo ćete saznati šta na tom polju planiram – objašnjava glumac.

Glumac se sprema na kraći odmor, a društvo će mu praviti devojka i koleginica Sandra Tomić.

– Samo da nam je zdravlja, više tolerancije, manje predrasuda i sreće u 2018. godini. U narednim danima odlazim na odmor i neću ništa da radim, već ću samo da uživam s mojom devojkom Sandrom – poručuje Milošević.

Andrija Milošević u novoj sezoni „Ubica mog oca“ zaigraće đavoljeg advokata umesto kolege Gordana Kičića.

– Igram jednog malog čoveka u velikim stvarima, a od toga ničeg opasnijeg nema. Bio sam vrlo motivisan jer igram jednu dramsku ulogu. Nekog ćemo da roknemo, a publika će uskoro saznati i koga. Kičić nije mogao da snima, pa sam ja uleteo umesto njega – kaže Andrija.

story.rskurir.rsAntonio Ahel/ATA Images/Andreja Damnjanović

Još iz rubrike