Anđelina Džoli se SLIKALA GOLA i PRVI PUT O RAZVODU rekla OVO (foto)

06/11/2019 | 19:46

Budući da je glumica Anđelina Džoli često na meti osuda javnosti zbog svog specifičnog odnosa sa decom, ali stila života, pre mesec dana, gostujući u intervjuu za britansko izdanje Glamour magazina, na samom početku razgovora otkrila je kako se godinama borila da se suoči sa kritikama, te kako da u istim krtikama bude blaža prema sebi.

Sada, lepa Anđelina pojavila se potpuno gola, prekrivena jedino providnom maramom i sa rukama na grudima na naslovnici jednog magazina, a u velikom intervjuu je pričala o svom odrastanju, ali i o razvodu od Bred Pita.

– Moje telo je prošlo kroz mnogo toga tokom proteklih decenija, pogotovo poslednje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se boriti sa nevidljivim. Život je pun preokreta. Ponekad budete povrešeni, vidite one koje volite kako pate i ne možete da budete otvoreni onako kkao biste želeli. Ipak, osećam kako mi se krv vraća u telo. Volela bih da živim u inostranstvu, a to ću i učiniti čim moja deca napune 18 godina. Trenutno moramo da budem u blizini njihovog oca – rekla je Anđelina koja sa decom trenutno živi u Los Anđelesu i dodala.

– Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u kutije nije sloboda. Razlika i raznolikost su ono što najviše cenim – u svojoj porodici i drugima. Ne želim da živim u svetu u kojem su svi isti, a mislim da je to istina za sve koji ovo čitaju. Želim da upoznam ljude koje nikad ranije nisam upoznala i naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti naše razlike. I ne zavaravati se nastojanjima da nas razdvoje ili nateraju da se bojimo drugih. Vidimo povlačenje vrednosti širom sveta – kazala je Džoli za Harper’s Bazar.

View this post on Instagram

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike