Anastasija VIŠE NE ŽIVI sa Cecom i Veljkom u VILI NA DEDINJU: Preselila se u LUKSUZAN stan a sada komšije otkrivaju kakva je zapravo!

16/05/2019 | 15:41

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, nedavno se preselila iz doma gde je živela sa mamom i bratom Veljkom i preselila se u luksuznu zgradu u jednom od najprestižnijih krajeva u Beogradu.

Iako je Cecina ćerka, mnogi iz zgrade nisu bili svesni da u njihovom ulazu živi jedna baš Anastasija.

– Ne znam, verujte mi. Baš ovde živi? Pitajte u prodavnici pored. Nisam je vidala. Mada, ja sam starija žena. Možda ju je moja ćerka videla – rekla je gospođa sa cegerom koja je izašla iz zgrade.

Anastasija često ide u obližnju radnju pikantnih jela koja stižu iz Mađarske.

– Kako je nismo videli. Često dolazi kod nas. Anastasija je devojka na svom mestu. Kupuje sve. Od suhomesnatih proizvoda do pomfrita. Ostavi bakšiš. Baš vaspitana devojka – rekla je prodavačica.

Prema njenim rečima, krase je lepi maniri, poštovanje prema starijim osobama, te je uvek nasmejana.

– Devojka je za primer. Svaka joj čast. Normalna osoba, za razliku od ovih, da kažem modernih devojaka koje joj nisu ni do kolena, a glume neko ludilo. Dolazi bez šminke. Još je lepša takva. Devojka je na svom mestu – dodaje prodavačica.

Anastasija je dasku za peglanje kupila u oblužnjoj radnji kineske robe, a prodavačica je otkrila šta je sve pazarila kod njih.

– Ja sam ta prodavačica koja ju je uslužila kada je kupila dasku za peglanje. Moram vam priznati da je devojka jednostavna, deluje skromno i imam samo reči hvale za nju. Sve pozitivno. Osim te daske, kupila je još neke sitnice za kuću. Uglavnom stvarčice za kuhinju, noževe, escajg...

Ova nasmejana prodavačica kaže da se iznenadila kada je videla da Cecina ćerka ulazi u radnju.

– Prepoznala sam je odmah. Bila je bez šminke. Iznenadila sam se baš jer je devojka visoka. Mislila sam da je niža. Baš sam je jutro pre toga gledala na TV-u. Fotografisala sam se s njom – naglasila je prodavačica.

Anastasija je bila i u obližnjem kozmetičkom salonu

– Dođe. Kao i svaka mlada devojka, tako i ona vodi računa o tome da lepo izgleda. Ljubazna je, lepo se ponaša i baš nam je drago što dođe kod nas – naglasila je kozmetičarka.

– Video sam je. Prelepa je. Lepša mi je uživo. Toliko je puna harizme. Toliko je tiha da nisam ni znao da živi ovde. Tek sam je video kada smo jednom čekali zajedno lift. Bila je ljubazna – rekao je mladić koji je izašao iz Anastasijine zgrade.

Story.rsKurir/ScenaMirko Tabađević, Ata Images

Još iz rubrike