Anastasija Ražnatović: Volim modu, ali ona mi je kao hobi, pevanje mi je primarno

11/01/2018 | 22:27

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, našla se u britanskom izdanju prestižnog modnog časopisa “Vog” (“Vogue”) i poslednjih godina sve više je prisutna u medijima i sve češće je viđamo u raznim kampanjama, zbog čega polako ali sigurno ide maminim stopama i postaje jedna od najatraktivnijih srpskih ličnosti.

Upravo na tu temu pričala je Anastasija za “Telegraf”, koja ni sama nije krila oduševljenje što je baš ona zaštitno lice poznatog srpskog modnog brenda, a zahvaljujući baš toj saradnji dospela je rame uz rame sa holivudskom zvezdom Nikol Kidman.

– Osećam se sjajno, divan je osećaj. Pre svega, ponosna sam na sebe i ceo tim, i saradnju sa ovim brendom. Oduševljena sam, i dalje sam u šoku – kaže Anastasija povodom sigurnog puta ka svetskoj slavi i otkriva da li je kao mala maštala o tome da se nađe u prestižnom modnom časopisu.

– Ne mogu da kažem da sam ikada mislila da će do toga doći, nisam mislila da će mi profesija biti modeling, ali eto…put me naveo na to i desilo se. Kampanja je svetska i zaslužuju da budu u svetskom modnom časopisu. Uvek sam težila ka tome da se bavim maminom profesijom, da budem pevačica, ali ovo se nekako, da kažem, isprečilo… Volim modu, to bi mi više bio kao hobi, pevanje mi je onako primarno – priznaje Anastasija.

Što se tiče daljih planova, Anastasija kaže kako priželjkuje svoju prvu pesmu, a sigurni smo i njeni brojni fanovi koje je još davno kupila brojnim snimcima na društvenim mrežama u kojima je pokazala svoj talenat. O tome kada će objaviti pesmu, evo šta je rekla:

– Ja se nadam uskoro, jako bih volela i mislim da sam sad spremna da krenem u te vode, ali neću da snimam nešto bezveze, već nešto stvarno kvalitetno i odlično.

Budući da se o Anastasijinom izgledu poslednjih godina puno priča, evo šta ona misli – da li je sebi lepa ili, pak, smatra da ima neke mane…

– U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram… Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna – rekla je Anastasija Ražnatović za “Telegraf” i priznala kako bi na sebi promenila par kilograma viška koje je “nabacila” za praznike.

story.rstelegraf.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike