Anabela se iselila iz zajedničkog stana, a evo šta Andrej kaže O NJOJ I KRAHU BRAKA

23/09/2019 | 16:00

Anabela Atijas oglasila se povodom razvoda od bosanskog biznismena Andreja Atijasa posle sedam godina braka i otkrila kako je još uvek ne zanimaju drugi muškarci i kako je trenutno posvećena ćerkama.

– Ne zanima me niko. Imam svoju decu, svoje pačiće, i ona su centar mog univerzuma. Nemam ni vremena, ni volje, jer pored troje dece teško će moći da se uklopi još neko – rekla je Anabela za “Alo” koja je prokomentarisala i navode koji su se pojavili u javnosti, da ju je Andrej prevario sa izvesnom bosanskom starletom i fitnes instruktorkom.

– Nije me prevario, niti smo se zbog toga razišli. Ukoliko sada ima neku drugu, to je legitimno jer je slobodan muškarac. Mi smo se zvanično razveli i on sada može da radi šta hoće. Vratila sam se u Beograd, gde ostajem, a Andrej je stalno na putu – navela je pevačica.

Anabela će u stanu u Beogradu živeti sa ćerkama Ninom i Blankicom, dok je Luna nakon pobede u “Zadruzi 2” otpočela samostalan život u svom domu, pišu domaći mediji.

Nakon pevačice oglasio se i Andrej Atijas.

– Anabelu i dalje obožavam. Uvek ćemo biti prijatelji, ona je moje visočanstvo. Najbolja majka, žena, drug, ali, eto, nekada se ljudi ne mogu poklopiti. Trudili smo se i voleli, volimo se i dalje, ali bolje je imati dobrog prijatelja nego večitog neprijatelja – rekao je Andrej za “Kurir” i dodao kako da učešće njegove doskorašnje pastorke Lune Đogani u dve “Zadruge” nije razlog bračnog kraha s Anabelom.

– Ja sam uz Lunu bio 24 sata. Podržavao sam je u svemu. I uvek ću to da činim. Nije taj rijaliti uništio naš brak. Ma, ništa nije uništilo, jer da je tako, mi bismo ostali u lošem odnosu. Nas dvoje odlično funkcionišemo, kao porodica i dalje. Obaveze oko deteta ću ispunjavati, i više od toga. Svaki dan se čujemo. Naravno, Anabela će imati potpuno starateljstvo nad ćerkom, jer smo se sporazumno razveli – zaključio je on za pomenuti list.

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike