Anabela Atijas ne napušta porodični dom, a nećete verovati ko joj sada pomaže

15/09/2018 | 12:05

Drama Anabele Atijas se nastavlja. Posle prijave u policiji da ju je suprug Andrej Atijas prebio, pevačica ne napušta porodični dom, a pomoć joj ovih dana najviše pruža niko drugi nego bivši suprug Gagi Đogani.

Naime, Gagi Đogani je sve vreme uz bivšu suprugu i brine o njoj.

Gagi je došao rano ujutru i bio je neraspoložen, ali nam je otkrio da će on sada da preuzme brigu o Anabeli:

– Ja sam dobro, a i Anabela se dobro oseća, ja se brinem o njoj – otkrio je Gagi za „Alo!”.

Osim što pevačici bivši muž šeta i čuva kuče zbog kojeg je, navodno, i dobila batine, Gagi je preuzeo i brigu o njihovoj ćerkici Nini.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs) дана

Komšije poznate pevačice kažu da nisu iznenađene celom aferom i otkrivaju šta se sve dešava u njihovoj zgradi.

– Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, a ja mislim da je često pijana jer tako trezvena i svesna osoba ne može da se ponaša. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima, i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti – kaže dobro obavešten izvor za “Alo”.

– Od kada se desila ta drama, ceo kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo videli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigde ga nema – rekla je komšinica.

story.rsalo.rsPetar Đorđević/Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike