Ana Nikolić sa ćerkom otišla iz Srbije, za ovaj luksuzan odmor dala 20.000 evra?

16/01/2020 | 10:10

Kako prenose domaći mediji, pevačica Ana Nikolić je zvanično završila pripremu povratničkog albuma “Klinika” a nakon toga je tim povodom častila sebe i ćerku Taru odmorom.

Naime, Ana je uplatila dve egzotične destinacije za odmor tako da trenutno uživa sa mezimicom u lepotama Tajlanda, a prethodno su bile u Dubaiju.

Ana Nikolić objavila video koji je zapalio Instagram! (video)

– Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije. Najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile u Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra. Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne i s nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da napuni baterije i pripremi se za sve što je očekuje – rekao je izvor za “Informer” i dodao kako pevačica posebno uživa u tajlandskoj kuhinji i masaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on

– Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla na boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da stižem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan – rekla je Ana Nikolić i navela da joj tajlandski tretmani toliko prijaju da se odatle uvek vrati sa par kilograma manje, prenosi pomenuti list.

Podsećamo, pevačica Ana Nikolić je dugo vremena bila u žiži javnosti zbog svog fizičkog izgleda. Prvo je bila na meti medija zbog viška kilograma koje je dobila u trudnoći i kojih nije mogla tako lako da se reši, a koji su joj, kako su pislai medji, doneli i zdravstvene probleme.

Međutim, pevačica je uspela sve da iznenadi i sada njeno ime ponovo čujemo uz fraze kao što je ona “da joj svi zavide na izgledu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike