Ana Mihajlovski u “ulozi” Samante o vrelim pikanterijama: Na “Seks i grad” partiji sa lepom voditeljkom!

11/07/2019 | 20:59

5. Edipovac – ako njegova mama može da bude našminkana sa spremnim ručkom, kućom i srećnim muškarcem, možete i vi! Nego šta! Njemu je majka bog otac. Prepoznaćete ga tako što drži sliku sa mamom na viberu, insta… uvek je upeglan, voli dame, poštuje žene, voli miris sveća. Ako vam je potrebna osoba koja će vam do kraja života sređjivati kuću, saditi cveće, birati nameštaj, ime za bebu i muževljeve gaće to je pravi čovek za vas! Njegova mama če sve to raditi u vaše ime.

Napomena – Spavajte obučeni jer nikad ne znate kad će mama da uđe dok spavate kako bi uzela vašu bebu ili pomazila svoju.

6. Biznismen – taj kad sedi ne možete da mu priđete. Oko njega su tri lap topa, pet telefona. Taj živi za pare! Nije naročito galantan jer ih je mukotrpno zaradio ali kad vidi da ste popizdeli od silnih projekata, kojima se kraj ne nazire, daće vam onu jednu karticu na kojoj ima najmanje para. U principu najviše ste mu potrebni da mu napravite kafu dok radi. Voli on vas ali više voli pare i uspeh. Taj pravi decu kad god hoćete samo da vas ne sluša!

Napomena – odličan za umerene sponzoruše.

7. Normalan muškarac koji balansira prijatelje, posao i ljubav. Ima jasno određene prioritete u zavisnosti od stadijuma života i mogućnosti. Zna šta hoće, zna sta neće, a povrh svega zna ko je i ne pokušava da bude ništa više. Govori istinu. Ceni svoju ženu i ona se pored njega oseća voljeno. Biće odličan otac jer će dobiti decu onda kada zaista bude spreman za potomstvo.

Napomena – ako uočite ovu vrstu uhvatite je i čuvajte želele bi da je proučavamo. (Muškarci bez uvrede ovo su samo zapažanja par desetina žena… šta mi znamo uopšte) A poslednja rečenica preuzeta od cara koji je napravio tabelu o ženama. Prvi ste počeli rat!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана

Stranice 1 2 3
story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike