Ana Mihajlovski u “ulozi” Samante o vrelim pikanterijama: Na “Seks i grad” partiji sa lepom voditeljkom!

11/07/2019 | 20:59

1. Je**č presretač – To vam je ona poprilično poštena vrsta. Taj odmah kaže da je i vožnja do kuće previše za njegov mozak i ako možete da se povatate tu na licu mesta malo- ok. Ako niste za to nije problem! Ima ko hoće. On je pre svega čovek koji ceni svoje vreme jer- vreme je seks. Takvom se dete neće omaći. Taj koristi tri kondoma po seksu i to samo ako već nije uradio vazektomiju.

Napomena – Takvom ćete poželeti da drmnete šamar ali pre nego što zamahnete rukom setite se- on je iskren!

2. Slatkorečivi promiskuitetni beskičmenjak – E, to vam je ona najgora vrsta. To su oni koji će komotno brak da vam obećaju ne bi li vas odvukli u krevet. Taj je duhovit, sladak, dovitljiv… taj je sve… dok vas ne odvuče u krevet, posle toga je jednostavno nevidljiv… zauvek. Taj ima petoro dece min. Ne poznaje ni jedno.

Napomena – ovu vrstu je teško uočiti naročito kad ovladaju svojim vestinama.

3. Drugarčina – To je onaj najzabavniji tip u društvu koji retko ima devojke. Taj kad izabere devojku ta mora sa Sorbone da je sišla. Drugarčina nikada ne napušta svoje drugare. On ima prioritete! On ne može da propusti ponedeljkom košarku, utorkom poker, sredom soni, četvrtak evo ga baš neki matine, petak boše moj – splav, subota razume se – ozbiljna žurka. E, u nedelju može rućak da mu donese ova sa Sorbone. Biće dobar otac kad dobije dete… sa 55 god.

Napomena – Ako se ne svidite prijateljima nista od nedeljnog ručka!

4. Muljaroš – to je onaj što hoće da se j…. a da mu ne uđe. Taj bi sve ali ne sme ništa! On bi i sa ženom i sa društvom, taj bi i brak ali plaši se da pita. Kad skupi hrabrost da zaprosi devojku, ostatak života, drhtavim glasom, pokušava da objasni ženi da bi možda, eto, neekada i izašao. Žena je večito sumnjičava, nikad ne zna šta ovaj hoće i zašto uvek deluje kao da nešto mulja. Taj ce biti odličan otac! Taj se života plaši kamoli karme.

Napomena – njemu je najteže imajte razumevanja!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана

Nastavak na sledećoj strani:

Stranice 1 2 3
story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike