Ana Ivanović objavila fotografiju zbog koje su je fanovi ŽESTOKO ISKRITIKOVALI! (foto)

21/10/2018 | 16:00

Jedna fotografija Ane Ivanović na Instagramu bila je dovoljna da se pokrene jedna potpuno besmislena rasprava – o njenim čarapama, odnosno nedostatku istih.

Naime, najpoznatija srpska teniserka pozirala je u zimskoj jakni, sa kapom na glavi, šalom oko vrata i rukavicama na rukama, ali pantalone su otkrivale njene gole gležnjeve. Kako to na internetu biva, nedostatak čarapa nekima je, iz samo njima poznatog razloga, zasmetao, piše Index.hr.

“Čizme?”, “Kapa, šal, rukavice sve je na mestu, ali gde su čarape? Ana volim te, ali ovo je već smešno”, “Isti slučaj kada obuku letnju haljinicu i zimske čizme ili haljinica + šal i to masovno rade”, bunili su se neki “modni stručnjaci”.

View this post on Instagram

Halloween 👻 🎃 is coming to town!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Stvari su otišle toliko daleko da su neki osetili potrebu da stanu u Aninu obranu. “Kako znaš da ne nosi čarape? A i ako njoj nije hladno, što tebe briga?”, napisao je jedan Anin pratitelj. Oni koji se nisu bunili zbog toga što ne nosi čarape, pitali su se zašto nosi zimsku odeću u oktobru, a bilo je i onih kojima je zasmetalo što se fotografisala u okruženju spremnom za Noć veštica. “Srbi to ne slave…”, “Ako nije od Boga, a ovo nije…”, bili su samo neki od komentara, a Anina fotografija pokazala je da ćete na internetu uvek uspeti nekoga da uvredite, pa makar i svojim odabirom čarapa.

Story.rsSuper ŽenaInstagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike