Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Kog porekla će biti ime njihovog deteta?

08/02/2018 | 14:56

Nekadašnja teniserka i njen suprug bili su presrećni kada su čuli kog pola je njihovo dete. Od trenutka kada su saznali da će biti bogatiji za dečaka oni razgovaraju o imenima, a skoro je sigurno da će Ana izabrati neko srpsko ime

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u javnosti su okarakterisani kao idealan par. Gde god da se pojave, oni su pod budnim okom javnosti, te ne iznenađuje činjenica što ljude širom sveta interesuje svaki detalj Anine trudnoće. Ana i Bastijan čekaju dečaka, a odlučili su da će mu dati srpsko ime, saznaje “Blic”.

“Beže” u mir i prirodu: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger OVDE u Srbiji žele da kupe kuću

– Kada su saznali kog pola je njihova beba, Ana i Švajni su bili presrećni. Njima nikada nije bilo bitno da li je dečak ili devojčica, ali su se veoma obradovali kada im je saopšteno da će dobiti sina. Svi znate da su mediji spekulisali o njenoj trudnoći otkako se par venčao, zato oni i ne žele da otkrivaju nikakve informacije. Sve se čuva u tajnosti, a ni njihove porodice ne pričaju za medije. Ana je do sada često dolazila u Beograd jer je ovde ginekolog kom ona potpuno veruje. U Srbiji su i saznali da čekaju dečaka – kaže izvor blizak nekadašnjoj teniserki i dodaje:

– Čim su čuli da će dobiti sina, Ana i Bastijan su počeli da razmišljaju o imenima. Mnoga su bila u opticaju, a ona je izrazila želju da detetu da srpsko ime. Švajni je podržao svoju dragu, a dvoume se oko nekoliko imena. Oni zaista uživaju u svakom trenutku Anine trudnoće i jedva čekaju da na svet dođe dečak. Ana uopšte nije zahtevna trudnica, a dane provodi s prijateljima i dragim ljudima. Bilo je priče da će se ona poroditi u Beogradu, ali to još uvek nije sigurno. Kako je Švajni produžio ugovor sa fudbalskim klubom u Americi, pitanje je da li će se organizovati da dođu u Srbiju. On želi da bude uz svoju dragu u tim trenucima, tako da postoji mogućnost da se ona ipak porodi negde u inostranstvu – objašnjava izvor.

Kako prenose domaći mediji, Švajni je produžio ugovor sa Čikago Fajerom, pa će oni narednih godinu dana živeti u Americi, gde će i odgajati svoje dete. Ana uveliko radi na uređenju sobe za bebu, a kako se porođaj približio, počela je i da kupuje garderobu za mališana. Bastijan joj u svemu pomaže, koliko mu obaveze dozvoljavaju, a Ana se i sa mamom konsultuje oko bitnih stvari vezanih za decu.

story.rsblic.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike