Ana i Rasta se pohvalili NOVIM DETALJEM u svom domu koji je koštao nekoliko HILJADA EVRA!

16/08/2018 | 17:52

Reper Stefan Đurić Rasta je poznat po svojoj sklonosti prema stvarima od velike materijalne vrednosti, te se tako često u stihovima koje piše spominju skupoceni brendovi kao što su Guči, Prada ili Versaće, dok se brendiranim komadima odeće i aksesoarom često pohvali i na društvenim mrežama.

Ipak, poslednja investicija poznatog muzičara Stefana Đurića se ne odnosi na garderobu, ali takođe vredi nekoliko hiljada evra.

Reč je o slici koju je kupio za dom u kojem živi sa Anom Nikolić i jednogodišnjom ćerkom Tarom, koja se sasvim sigurno neće svima dopasti, a snimajući ovo umetničko delo naslikano u stilu Žan Mišela Baskijata reper je zabeležio i neke od detalja stana u koji dosad nije puštena nijedna novinarska ili televizijska ekipa, budući da se muzički par trudi da sačuva intimu samo za sebe.

Primetno je da Đurić i Nikolićeva gaje sklonost prema zemljanim i pastelnim tonovima, te da njihov stan ne obiluje mnoštvom detalja nego da minimalistički pristup uređenju stana “razbijaju” upadljivim detaljima, kao što je interesantan odabir rada na podu ili dekorativne posude u hodniku.

Story.rspink.rsAta Images/Antonio Ahel

Još iz rubrike