Ana Bekuta u nikad glamuroznijem izdanju! (foto)

30/12/2019 | 12:00

Ana Bekuta koja ima zavidnu karijeru iza sebe, sinoć je održala spektakularan koncert u Sava centru

Pred beogradskom koja prati njen rad sve ove godne, ali i ona mlađa populacija, uživala je u njenim fenomenalnim pesmama, ali sve je oduševila njena modna kombinacija ove večeri.

Naime, Ana Bekuta na pozornicu na kojoj je izvodila svoje najveće hitove, pojavila se u crvenoj haljini koja je zadivila sve koji su došli da svojim prisustvom pevačici pruće podršku i uživaju uz njene pesme, a ona se zdušno, ako i proteklih godina trudila da zadovoljstva ne manjka.

Od kolega koji su došli da svojoj koleginici upriliče ovo veče bile su Mira Škorić i Suzana Jovanović koje su takođe bile stilski sjajno odevene, ali pravo oduševljenje, kao i uvek ostavila je prezgodna Milica Pavlović.

Ana Bekuta izgleda kao devojčica a osmeh odaje da je srećna u životu!

Budući da je i u proteklom periodu javnost zaintrigirala načinom na koji je oslabila, Ana Bekuta sada je ponovo svojim pojavljivanjem stavila do znanja kako upornošću, radom na sebi i voljom možete postići željene rezultate.

Ana Bekuta gala proslavom PONOSNO ZAKORAČILA U 7. DECENIJU, od Mrke dobila skupocen poklon

Iako smo navikli na Anin istančan modni ukus i da uvek izgleda odlično, činjenica da je smršala 12 kilograma i promenila boju kose potpuno je oduševilo sve koji su imali prilike da je vide.

– Smršala sam 12 kilograma, već četiri meseca sam na režimu. Nije zbog nekih zdravstvenih problema, već sam želela tako – rekla je Bekuta juče i dodala kako je iz istog razloga, želje za promenom, došlo do nove frizure.

U celosti sa Žene Blic prenosimo vam detaljan jelovnik uz pomoću kog je Ana Bekuta smršala 12 kilograma a pročitajte ga na narednoj strani…

Stranice 1 2
story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike