Aleksandra Prijović zaprepastila sve jutarnjim ritualom

03/12/2019 | 11:24

Poznata pevačica Aleksandra Živojinović otkrila je šta najviše voli da radi kada ustane ujutru ova njena navika zaprepastila je sve.

Naime, poznata pevačica i supruga Filipa Živojinovića rekla je da voli da ode na pijavcu, iako nije ranoranilac.

– Volim da odem na pijacu, a u prodavnicu idem stalno. Jeste da mi je teško da se budim rano, ali postoje dani kada odlučim da ustanem ranije i odem na pijacu. Navika je čudo – rekla je ona.

Aleksandra je otkrila i to koliko njen sin Aleksandar utječe na njeno spavanje.

– Već osam godina petkom i subotom legnem u pet ili šest ujutru i onda ne mogu da dođem sebi tokom nedjelje. Sada kada imam dijete, budim se u toku noći. Dovoljno je jednom da se probudim, pa da mi se dan poremeti. Onda se budim kasnije, oko 11 – objasnila je ona.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: EVO ŠTA IM KVARI BRAČNU IDILU

Podsetimo se kako je svojevremno govorila o balansiranju između privatnog i poslovnog života:

– Ne spavam više dugo kao pre. Sada se samo probudim i gledam gde je Aleksandar. Sve vreme provodim s njim. Kada moram da odem negde, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući – kaže Aleksandra i doda:

– Mogu da ostavim sa Filipom jer je on najbolji tata na svetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba – naglašava pevačica koja otkriva da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snajka mrze.

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike