Aleksandra Prijović u novoj životnoj fazi: Pevačica pod budnim okom svekrve

20/09/2019 | 16:00

Iako je skoro postala majka, atraktivna pevačica Aleksandra Prijović uspešno balansira između privatnog i poslovnog života, tako da ne trpi nijedan od njih.

– Ne spavam više dugo kao pre. Sada se samo probudim i gledam gde je Aleksandar. Sve vreme provodim s njim. Kada moram da odem negde, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući – kaže Aleksandra koja s vreman na vreme izađe na neko od gradskih dešavanja. Tako je bilo i nedavno kada joj je društvo u izlasku pravio kum Aco Pejović.

– Filip je ostao s Aleksandrom, a s njima je i Filipova mama Zorica. Sina mogu da ostavim sa Filipom jer je on najbolji tata na svetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba – naglašava pevačica koja otkriva da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snajka mrze. Ona Filipovu majku Zoricu izuzetno ceni, a misli da je to i uzajamno, piše “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

– Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandrom. Imamo lep odnos. Ona je divna žena prema meni – naglašava pevačica, koja sve svoje tajne deli i sa svojom majkom Borkom.

– Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj – kaže Aleksandra koja ima odličan odnos i sa Lepom Brenom, maćehom njenog supruga Filipa. Međutim, svekar Boba Živojinović ima posebno mesto u njenom srcu, a i on je često isticao da je ona njegova mezimica.

– Bobu neizmerno volim, i to od prvog dana. On je poseban čovek – kaže pevačica za “Blic”.

story.rsMirko Tabašević

Još iz rubrike