Aleksandra Prijović otkriva: Venčanje je zakazano za jun

01/03/2018 | 16:45

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović verili su se na dan zaljubljenih u Majamiju, a kako pevačica otkriva, svadba je zakazana za jun ove godine.

Iako su u porodičnom domu Živojinović-Prijović započete pripreme za svadbu, pevačica poručuje da će joj svakako u pomoć oko planiranja venčanja priteći mama Borka, kao i mladoženjina mama Zorica ali i pevačica Lepa Brena, koja je Filipa gledala kao sina.

– Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će naravno biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše volela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše vodit računa, pored toga da sve bude kao iz bajke lepo osmišljeno i zamišljeno. Svadba je zakazana za jun – otkriva buduća mlada i dodaje:

– Oko tih stvari još treba da se dogovorimo, ali bih volela da to bude mešavina jedne moderne svadbe sa nekim lepim tradicionalnim običajima. Kao što znate ni jedna srpska svadba ne može da prođe bez tradicije, a mi ćemo svakako voditi računa da sve ispoštujemo do najmanjih detalja – kaže Aleksandra.

Dok sve svetske zvezde, ali i domaće potpisuju predbračne ugovore, sve zanima da li će to biti slučaj i kod njih dvoje.

– Iskreno, o tome uopšte nismo ni pričali ni razmišljali. Biće vremena za takve razgovore sigurno. Nama je trenutno najbitnije da smo zajedno i radujemo se što ćemo našu ljubav ozvaničiti – kroz osmeh poručuje Aleksandra, koja će na dan venčanja imati 22 godine.

Danas imamo priliku da vidimo kako brakovi javnih ličnosti brzo pucaju, a Aleksandra kaže da to zavisi od partnera, te da su upravo ove godine veze bile dobar pokazatelj da se njih dvoje u svemu odlično slažu.

– Verujem da ne postoji pogrešno vreme za pravu stvar. Ni to što imam 22 godine nije ni šta neobično, ima devojaka koje su se mnogo mlađe udale i imaju srećan brak. Drago mi je da sam tako mlada našla ljubav svog života – iskreno odgovara popularna pevačica.

Zvezde im predviđaju da će imati mnogo dece, ali ona staloženo govori da za sve ima vremena.

– Želela bih da imam najmanje dvoje dece, devojčicu i dečaka. Svakako se nadam da će nam se ove želje ostvariti i ponosno mogu da kažem da ćemo biti najbolji roditelji svojoj deci na svetu – kroz osmeh kaže pevačica, i otkriva gde će biti njihovo porodično gnezdo:

– Trenutno smo u Beogradu i ne planiramo da idemo nigde dalje za sada, vremenom možda dođe do određenih promena, to se nikad ne zna – završava buduća mlada.

story.rspulsMirko Tabašević, Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike