Aleksandra Prijović: Lepa Brena mi je davala bakšiš, ali ne sećam se za koju pesmu

06/07/2017 | 10:05

Aleksandra Prijović tvrdi da je njena buduća svekrva Lepa Brena veoma galantna prema muzičarima i da je čak i njoj davala bakšiš kad joj je pevala na privatnim zabavama!

Odnos vlasnice “Granda” i njene buduće snajke od samog početka je bio odličan, pa je Brena u nekoliko navrata Priji javno upućivala komplimente, naglašavajući da je oduševljena izborom svog pastorka Filipa. Aleksandra je otkrila da je ranije često bila gošća na zabavama u domu Živojinovića i da joj je njena starija koleginica rado davala bakšiš.

– Ja njih poznajem nekoliko godina, pa sam pevala kod njih kad su slavili rođendane i na nekim privatnim žurkama. Sigurno se desilo, ali ne mogu da se setim za koju pesmu mi je Brena dala bakšiš – rekla je Prijovićka za “Ekskluziv”.

Osim što se ne seća koliko je novca i za koju pesmu dobila od Brene, Aleksandra je zaboravila i mnogo važnije detalje iz svog života!

– Iskrena da budem, Filip i ja ne znamo gde smo se upoznali (smeh). Ja sam nekoliko godina pre naše veze njega negde srela, verovatno na blic, u prolazu. Naravno, sećam se našeg prvog poljupca (smeh). Bilo je to u našem stanu – rekla je Prija, a njen dečko je nešto rečitije objasnio kako je teklo njihove upoznavanje.

– Znamo se duže vreme, ali ne možemo da se setimo kad je to bilo. Nisu bile varnice na prvu. Ali dobro, ja sam bio u vezi, a i ona je bila zauzeta, nije bilo prilike ni vremena. Na kraju, kad se sve namestilo, desila se ljubav – rekao je Filip pre nekoliko meseci.

Autor: story.rs
Izvor: kurir.rs
Foto: Danilo Pavlović

Još iz rubrike