Aleksandra Gudelj – Ona donosi sreću!

18/09/2018 | 17:35

Lepa voditeljka emisije “Loto” za “Novosti” o prolaznicima koji traže “kombinaciju sedam tajnih brojeva”.

Voditeljku Aleksandru Gudelj znate iz raznih emisija, kao što su “Kraljevi Ade”, “Važne stvari”, “Ekskluziv” i “Ludi kamen”, ali je najpoznatija kao “Loto devojka”.

– Loto mi je doneo određenu vrstu odgovornosti, kada radite takve emisije, nema previše opuštanja. Ipak, zato i volim svoj posao, jer bi trebalo da budem prirodna i spontana, vesela, a opet sa dozom ozbiljnosti – rekla je ona za “Večernje novosti”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prva televizija (@prvatelevizija) дана

– Na televiziju su stizala pisma za mene, što me je radovalo, a jednom prilikom gospodin koji me je vozio taksijem mi se zahvalio, budući da je dobio šesticu. Njegova kćerka je tada upisivala fakultet, i taj novac im je dobro došao. Našem prijatelju sam izvukla šesticu, i on se zahvalio. Izuzetno mi je drago kada ljudi poistovete izvlačenje sa mnom, kao osobom koja je delom doprinela toj sreći – rekla je voditeljka.

Prepoznaju je na ulici, pa je često u šali pitaju da im otkrije “sedam tajnih brojeva”.

– Uvek odgovorim kako bih volela da zaista znam tu kombinaciju. Pa onda počnemo da se smejemo, kažem im bilo kojih sedam brojeva i poželim im sreću – rekla je voditeljka.

story.rsmondo.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike