Aleksandar Sale Cvetković – duet sa suprugom: Tražimo pravu pesmu

07/07/2018 | 13:45

Aleksandar Sale Cvetković, pevač “Tropiko benda”, jedva čeka da se njegova supruga, pevačica Jovana Pajić, vrati u estradne vode, budući da je posle dva porođaja zapustila muzičku karijeru.

On u razgovoru za “Alo!” otkriva da je spreman da snimi duet sa suprugom, ali da još traže pravu pesmu.

– Jovana će se vratiti na scenu, samo je pitanje vremena, a sigurno više nikada neće biti učesnica rijalitija. Vrlo rado bismo snimili i duet, ali još nismo sigurni da li bi to bila balada ili neka brža numera. Mi smo generalno veseli ljudi i kod nas u kući je uvek živahno – kaže Sale i dodaje da ne zna čime bi se bavio da nije pevač.

Објава коју дели Jovana Pajic (@jovanapajic) дана

– Kada sam išao u školu, čitao sam sve što je bilo za lektiru i bio sam vukovac. Međutim, nikada sebe ne bih mogao da zamislim u nekoj drugoj profesiji. Odmalena sam u muzici i veoma mi je drago zbog toga. Osim muzike nemam drugu interesnu sferu i to je za mene magija. Volim muziku i živim muziku – zaključio je pevač.

Podsećamo, Sale i Jovana venčali su se pre sedam godina, nakon što su više od godinu dana skrivali da su u vezi. Ubrzo je pevačica rodila ćerku Helenu, a zatim i Đinu, i povukla se sa estrade.

story.rsalo.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike