Adel zaista odlučila: Dosta je, više neću ići na turneje

29/06/2017 | 14:12

Pevačica Adel, kao što je i najavila u martu nastupajući na Novom Zelandu, donela je odluku da više neće ići na turneje. Adel je tom prilikom objasnila kako joj turneje ne idu i da su fanovi jedini razlog zašto se zaputi na put.

Juče je Adel održala i prvi od četiri velika koncerta na londonskom Vembliju, s kojim će završiti “25” turneju i tom prilikom je objavljena i njena poruka napisana rukom.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана

– To je to. Nakon 15 meseci na putu i 18 meseci od “25” došli smo kraju. Bila sam na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj, kroz Evropu, preko cele Amerike i napokon sam odradila Australiju i Novi Zeland. Turneje su posebna stvar, ne prijaju mi posebno dobro . Ja volim da budem kod kuće i pronalazim sreću u malim stvarima. Uz to sam i dramatična i imam groznu istoriju na turnejama. Do sada! Odradila sam 119 nastupa i ova poslednja četiri će biti 123 i bilo je jako teško i predivno u isto vreme – stoji u Adelinoj poruci.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана

London je izabrala kao poslednji jer je želela da to bude njen rodni grad.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана

– Hvala vam što ste došli, za svu vašu ludu ljubav i dobrotu. Pamtiću ovo celog života. Volim vas. Laku noć za sada – poručila je pevačica svim svojim vernim fanovima.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана

Autor: Story.rs
Izvor: mtv.rs/NME
Foto: Guliver/Getty

Još iz rubrike