Aca Lukas otvorio dušu: Ponašao sam se kao klinac

18/08/2017 | 21:10

Aca Lukas otvorio je dušu i otkrio šta zaista misli o sada već bivšoj ljubavi Sonji Vuksanović i kakve emocije trenutno gaji prema njoj.

Lukas je otkrio da i posle svega što se desilo, nema mesta za pomirenje između njega i Sonje.

– Pomirenja nema. Negde se neki čudan PR događa oko moje supruge i ne želim da mislim da to ima veze s njom. Oko nje su pogrešni ljudi, a ja nikada nisam hteo da joj određujem društvo. Što se tiče pokušaja pojedinaca da mi spekulacijama naude, moram da im kažem da bi morali mnogo više da se potrude. Kada ćete da shvatite da etiketiranje kod mene nema efekta? Meni svaka etiketa dobro stoji. I najgora. Žao mi je samo što sam neke od njih pustio u ložu na koncertu gde su štrčali u odnosu na mojih 20.000 fanova. Pisali su se razni tekstovi od izvora bliskih Sonji kako je molim za oproštaj i svašta nešto. Jednostavno, mi smo se dogovorili da ovako više ne može da funkcioniše, a niko nikog nije prevario. Ja njoj verujem i siguran sam da me nije prevarila. Iako ljudi svašta pričaju, a pogotovo sada kada nismo zajedno. Svi su hrabri i dušebrižnici. Što se mene tiče, ne dolazite mi s informacijama. Prijatelji, gde ste bili do sada? – rekao je folk pevač i dodao da i posle svega voli svoju Sonju Vuksanović:

– Naravno da volim svoju suprugu i ko zna koliko ću je još voleti. Što bih to krio? – rekao je Lukas.

Pevač je otvoreno govorio i o vezi sa Branislavom Pašajlijom.

– Napravio sam životnu grešku s time što sam uradio sa tom devojkom, sa Branislavom. Svakom čoveku se nekad desi slabost. Možda malo besa, malo sujete, malo svega… uticalo je na to da napravim krvavu glupost. Ne zato što sam uništio mogućnost da se Sonja i ja pomirimo. Ne, i tada sam znao da nema ništa od braka. Ali to s Branislavom je greška koju sebi nikad neću oprostiti, ne zbog nekog drugog nego zbog sebe. Jer sam to uradio tako javno. Valjda čovek negde ne promisli dobro, a ja nisam ništa uradio namerno. Ne kažem da mi se nije dopala u tom trenutku, ali ne bi mi se dopala da su druge okolnosti. Ponašao sam se kao klinac – rekao je Lukas.

Story.rsblic.rs/informer.rsAndrija Damnjanović/Petar Đorđević/Stefan Tomašević/ATA Images

Još iz rubrike