Aca Lukas nakon tužbe izvršiteljima poručio da NEMA KUĆU, pa otkrio srž problema sa Marinom Tucaković

09/02/2019 | 12:00

Folker Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kog su ga Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa tužili. Izvršitelji su došli da mu plene imovinu, a pevač je poručio da on nema kuću koju bi mu uzeli.

– U vezi vesti da mi izvršitelji plene kuću mogu samo da kažem da još nisam čuo, a i bas me zanima kako se pleni kuća nekome ko istu NEMA, a što se tiče mog takozvanog duga , od “ mnogo više od sto hiljada evra” , koje uzgred ja nisam video i imao od onih koji ih potražuju, nego sam na prevaru potpisao ugovor o turneji koja nije odrzana i albumu koji nije izdat ( zove se “ POSLE SVEGA”??? ) mogu samo da kažem da svi imamo potrebu za novcem , a neko ima neizmernu ljubav i pohlepu za novcem, i novca nikad dosta, a način stizanja do istog nije bitan – poručio je Aca i dodao:

– Tužen sam, a da nisam ni znao, suđeno mi je triput, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio. Sve sam shvatio previše neozbiljno, jer nisam verovao da te dugogodišnji prijatelj, saradnik i neko sa kime i dalje sarađuješ u međuvremenu tuži i hoće sa te dovede do prosjačkog štapa, tako što hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš. U međuvremenu je na tvojim albumima zaradio oko milion i po evra KEŠA, NA RUKE , ŠTO SAM LIČNO VIDEO, ( mislim interesantno i za poreske organe )! NIKADA OD MENE UZETI NEĆE NIŠTA, PO CENU ŽIVOTA! A vi pronađite kome je Aleksandar Vuksanović ostao dužan! ( pod uslovom da je i bio dužan ) a lovaca u mutnom i ljudi kojima je novac iznad svega je bilo i biće !!! NA ŽALOST !!! Inače pesma Veran, izašla mi je pre nekih mesec dana. Pisac teksta je Marina Tucaković! Tekst plaćen 2.500 evra! Čudna neka saradnja! P. S. Užasno mi je žao da bilo šta kažem. A Marini, Bog mi je svedok, jedino sto iskreno želim je samo jedno: da ozdravi i poživi što duže! Sve ostalo nije bitno – zaključio je Lukas.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike