Aca Lukas: Kad dođeš u ove godine i doživiš ono što sam ja doživeo…

17/07/2018 | 20:35

Aca Lukas svakodnevno nastupa, a ono na šta je najponosniji jeste njegova publika koja ga uvek dočeka spremna i sa velikom dozom entuzijazma.

Iako je u svojoj dugogodišnjoj karijeri doživeo vrhunac, zbog čega nema potrebu da menja stil muzike i na taj način se ističe od ostalih kolega, on je otkrio da je jedino što mu je preostalo da radi jeste nešto za svoju dušu.

– Ja pevam sve i svašta, ali nemam razloga da menjam svoj pravac. Kad dođeš u ove godine i doživiš ono što sam ja doživeo, onda razmišljaš da smanjiš gas ili da radiš nešto za svoju dušu, pa onda da to ne budu koncerti koje držiš za nekih 50.000 ili 60.000 ljudi u Areni, na stadionu i tako dalje – rekao je Aca.

Folker je pre samo nekoliko meseci dobio ulogu dede, a ne krije da je emotivno ispunjen otkad mu je najstarija ćerka Miljana podarila unuku koju svi obožavaju.

– Danas sam ceo dan bio sa unukom i sa ćerkom i sa mojom malom ćerkom Viktorijom i mnogo mi je bilo lepo. Prvo smo svi najviše voleli Viktoriju, jer je bila najmlađa, sad i ona voli bebu, svi smo srećni – ispričao je ponosni deda za “Premijeru”.

story.rskurir.rsStefan Tomašević/ATA Images

Još iz rubrike