#10yerachallenge: Nataša Bekavalac nema problem da se šali na svoj račun (foto)

22/01/2019 | 15:25

Na društvenim mrežama već neko vreme vlada novi trend – kačenje fotografije od pre deset godina, takozvani 10yerachallenge.

Kao što smo već pisali, mnoge strane, ali i domaće zvezde priključile su se ovom izazovu, a među njima sada je i pevačica Nataša Bekvalac.

I dok su neki ozbiljno shvatili ovaj zadatak, pa su birali svoje najlepše fotografije iz prošlosti, drugi su rešili da otkriju fanovima svoje tajne i nesigurnosti ili ih nasmeju, a  ima i onih koji nisu morali da se muče, već su fanovi uporedili fotografije umesto njih. To je bio slučaj sa pevačicom Natašom Bekvalac koja je pokazla kako ume da prihvati šalu na svoj račun.

Niame, ona je na svom profilu na Instagramu podelila ovu šalu.

Neko je postavio fotografiju na kojoj se vidi ruka sa prstenom, a zatim na drugoj, deset godina kasnije, na istoj ruci vidimo mnoštvo vereničkog nakita. Na pomenutoj fotografiji označena je Nataša koja je sa oduševljenjem prihvatila šalu na račun udaje.

Sama pevačica nije postavljala fotografije za ovaj “izazov”, ali je nedavno sa svima podelila, rekli bismo, fotografiju iz prošlosti uz koju piše:

– Onda kada mislite da se sve raspada, možda se baš tada sve slaže na svoje mesto – napisala je svoje misli pevačica koja stresan period uspešno ostavlja za sobom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Onda kada mislite da se sve raspada,mozda se bas tada sve slaze na svoje mesto😉❤💫

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

story.rsMiloš Nadaždin

Još iz rubrike