ŠOK: Ceo svet paralizovan zbog vesti da je umrla kraljica Elizabeta

03/12/2019 | 14:44

Svet je ovih dana ostao u šoku nakon što se društvenim mrežama proširila vest da je preminula kraljica Elizabeta II, prenosi The Mirror.

Kako pišu inostarani mediji, anonimni korisnik Twittera objavio je poruke iz WhatsApp grupe u kojima piše kako je 93-godišnja kraljica preminula od srčanog udara.

Informacije je navodno dobio od zaštitara kraljevske porodice nakon ovih saznanja čekala se i objava kraljevske palate.

Buduči da se palata nikad ne oglašava kada su u pitanju tračevi i lažne vesti, ostala je uzdržana od komentara i ovoga puta.

Inače, kraljica Elizabeta poslednji put u javnosti viđena je prošle nedelje kada je službeno otvorila ‘The Royal Philatelic Society’ u Londonu, a potom se oglasila na Instagramu povodom terorističkog napada na Londonskom mostu.

BRITANIJA UZNEMIRENA ZBOG SEKS SKANDALA: Kraljica Elizabeta ne da SINA PEDOFILA!

Podsetimo se…

Ovih dana, takođe, javnost je preplavila vest da je sin kraljice Elizabete, princ Endru, optužen za pedofiliju.

Kraljičin sin odbacio je optužbe da je imao seksualni odnos sa sedamnaestogodišnjakinjom sa kojom mu je sastanak ugovorio Epstajn, finansijer koji je inače izvršio samoubistvo u zatvoru u Americi.

Kako su pisali strani mediji, istraga američke policije pronašla je fotografije i sve dokumente nakon ubistva milijardera pa je tako je Daily Mail objavio fotografije princa sa maloletnom Virdžinijom Roberts u majičici, golog struka koja ne ostavlja nedoumice.

Nakon ovog nezapamćenog skandala koji je pogodio kraljevsku porodicu, objavljena je fotografija kraljice koja sedi uz svog sina u crkvi.

Britanski mediji komentarišu da je ovo jasna poruka britanske kraljevske porodice dan posle Apstejnovog samoubistva kako će biti uz sina bez obzira na istinu.

 

story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike