Megan Markl sabotira Kejt Midlton?

23/01/2020 | 14:17

Nakon što se 19. januara prvi put obratio javnosti i najavio da će se on i njegova supruga Megan Markl odreći titula i neće predstavljati kraljicu kao članovi kraljevske porodice, princ Harinajpoznatiji kraljević današnjice, napustio je Veliku Britaniju i otišao u Kanadu gde će živeti.

Naime, na proleće princ Hari i Megan Markl više neće moći da koriste titulu “kraljevsko visočanstvo”, a izgubili su i pravo na korištenje javnih sredstava koja su trošena za kraljevske dužnosti. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa vratiće sada poreskim obveznicima 2,4 miliona funti utrošenih za obnovu njihovog doma u Britaniji u kome je trebalo da žive.

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Napuštajući kraljevske obaveze slavni par tako ulazi u život običnih ljudi.

– S obzirom na holivudske korene, može se očekivati da im se Megan Markl vrati – konstatuje holivudski TV kanal E.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Sada strani mediji tvrde da princ Hari i Megan u narednom periodu planiraju da pronađu novi izvor prihoda, a za sada, kako se navodi, to će im doneti produkcijska kuća koju će osnovati, a koja će snimati dokumentarne filmove.

– Poznati roditelji planiraju da snimaju dokumentarne filmove o najaktuelnijim temama kao što su mentalno zdravlje i klimatske promene. To će biti dokumentarne serije čiji će izvršni producent biti vojvoda od Saseksa, a koji će snimati za “Epl TV” – naveo je izvor za “Dejli mejl”.

Megan Markl i princ Hari – popularnost koja raste

Megan Markl i princ Hari, bez obzira što su napustili kraljevsku porodicu se i dalje oglašavaju da svom službenom profilu na Instagramu.

Princ Hari je tako nedavno najavio svoje šeste po redu Inviktus igre, dok se Megan javila milionima obožavalaca i to vrlo proračunato, barem tako tvrde stručnjaci.

Naime, Megan je na Instagramu podelila nekoliko fotografija nakon obilaska jednog londonskog skloništa za životinje koje je posetila ranije ovog meseca, pre nego što su princ Hari i ona objavili da napuštaju kraljevske dužnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Međutim, danas svi komentarišu kako je fotografije Megan namerno postavila na društvenim mrežama nakon što je vojvotkinja Kejt Midlton krenula na 24-časovnu turneju po zemlji.

Veruje se da je Megan i ovaj postupak pomno isplanirala daleko od dvora, baš kao što je objavila onako važnu vest za monarhiju na 38. rođendan vojvotkinje od Kembridža, prenose domaći mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Inače, kako prenose strani mediji, država Kanada će ubuduće plaćati obezbeđenje princu Hariju i Megan Markl, sve dok ne postanu finansijski nezavisni.

U tom momentu i kada počnu dovoljno da zarađuju od reklama, par preuzima obaveze oko plaćanja obezbeđenja.

– Platiće deo sopstvenog obezbeđenja ako budu komeracijalno uspešni. Megan i Hari žele da daju deo novca koji ide na njihovo obezbeđenje, a koje trenutno plaća država. Od momenta kada su došli u Kanadu, obezbeđenje je sasvim privatno i više nema veze sa titulama. Zato nije jasno zašto telohranitelje još uvek plaća država – kaže izvor za inostrane medije.

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike