Kraljica Elizabeta stigla na krizni sastanak (video)

13/01/2020 | 14:33

Kraljica Elizabeta stigla je na krizni sastanak koji kraljevska porodica danas održava kako bi se rešilo pitanje Megan i Harija

Ispred Kuće Sandringam dočekao ju je veliki broj novinarskih ekipa а neki od mnogobrojnih britanskih medija uslikali su kraljicu Elizabetu, vidno nervoznu.

Kako je i ranije navedeno, osoblju je naloženo da u Kući Sandringam pripremi Dugačku biblioteku, koja je svojevremeno služila za kuglanje.

U toj istoj prostoriji, u danima smeha i sloge, prinčevi Hari i Vilijam su kao deca pili čaj sa svojom majkom princezom Dajanom i njenim rođacima za Božić.

Prinčevi Hari i Vilijam o smrti princeze Dajane: Morali smo da krijemo tugu koju su imali zbog gubitka majke

Četiri ključna pitanja o kojima će kraljica raspravljati danas s prinčevima su da li će li Hari i Megan zadržati kraljevske titule, koje obaveze i dužnosti će par i dalje obavljati, da li ćeprinc Čarls i dalje finansirati sina i kojih se pravila vojvotkinja i vojvoda od Saseksa moraju pridržavati u prihvatanju komercijalnih ponuda, kao što je bila i ova sa kućom Dizni, prenosi Blic.rs

Napominjemo da se do sad u javnosti niko od članova kraljevske porodice nije oglašavao povodom ovom skandaloznog ponašanja Harija i Megan, osim brata, princa Vilijama.

On je duboko povređen njihovim postupcima objašnjavajući da je ceo život štitio svog brata i da je došlo vreme da se to prekine.

– Sada smo dva razdvojena sveta. Tužan sam zbog toga. Sve što možemo da uradimo i sve što ja mogu da uradim, jeste da pokušam da ih podržim i nadam se da će doći trenutak kada ćemo ponovo misliti isto – rekao je on.

Kejt sa Harijem i Vilijamom proslavila Uskrs i kraljičin rođendan, od Megan NI TRAGA NI GLASA, a evo kako su SVI IZGLEDALI! (foto)

Od kada je Megan ušla u kraljevsku porodicu spekulacije o rivalstvu sa Kejt Midlton kao i njihovoj međusobnoj netrpeljivosti, nisu prestajale i samo su kulminirale iz meseca u mesec da bi sada konačno, američka glumica uspela u tome da Hari napusti kraljevstvo zbog nje.

Podsetimo se…

Kraljica Elizabeta užasnuta vešću o separaciji Harija i Megan

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pre neki dan šokirali su javnost kada su objavili da žele da se povuku kao “stariji članovi” kraljevske porodice i da žele da rade na tome kako bi postali finansijski nezavisni.

– Posle mnogo meseci razmišljanja i unutrašnjih previranja, rešili smo da ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu unutar ove institucije. Želimo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo na tome da budemo finansijski nezavisni, dok kontinuirano i u potpunosti podržavamo Njeno Kraljevsko Visočanstvo Kraljicu – naveli su Megan i Hari na društvenim mrežama.

story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike