Ceo svet zabrinut za vojvotkinjin izgled: Kejt Midlton bolesna? (foto)

12/02/2020 | 17:09

Kejt Midlton juče je svojim mršavim izgledom zaprepastila svet!

Kejt Midlton i princ Vilijam juče su ponovo viđeni u javnosti pri poseti jednom rehabilitacionom centru u Velikoj Britaniji. Ovoga puta, vojvotkinja Kejt Midlton zaprepastila je čitavu javnost pojavivši se u kompletu koji je istakao njen mršavi izgled.

U slučaju lepe vojvotkinje kroj ovog sakoa i suknje u teget boji imao je skroz drugačiji efekat. Budući da je Kejt Midlton svetu poznata po svojoj zavidnoj figuri i zategnutom stomaku, Kejt Midlton je ovim pojavljivanjem i stajlingom šokirala. Povod za zabrinutost da le su nove fotografije koje su obišle svet. Mnogi spekulišu da je vojvotkinja na pragu anoreksije budući da se pridržava strogog režima ishrane kako bi održala svoju vitkost. Sa druge strane, drugi deo javnosti misli da je njeno naglo mršavljenje posledica tenzije i problema koje su prouzrokovali Megan i Hari svojim izlaskom iz britanske porodice.

Šta vi mislite?

Minđuše od 600 dinara koje Kejt Midlton voli više od kraljevskih dijamanata (foto)

kejt midlton

Da li se i vama čini da je Kejt Midlton previše oslabila?
195 votes · 195 answers
Glasaj

Kejt Midton pre samo nekoliko meseci nosila providnu čipkastu haljinu

Princ Vilijam i Kejt Midlton, u novembru mesecu prisustvovali su humanitarnom događaju Royal Variety Performance u pozorištu The London Palladium. Na ovoj gala večeri, Kejt Midlton uzela je svu pažnju jer se po prvi put pojavila u izdanju koje je za nju nekarakteristično. U providnoj haljini od čipke koju je potpisivao Alexander McQueen prošetaala je crvenim tepihom i sve zadivila. I su tada kružile razne priče da je vojvotkinja dozvolila sebi da dođe na prag anoreksije, međutim ovo izdanje zasenilo je njen “neuhranjeni izgled”.

Kejt Midlton u providnoj čipkastoj haljini, o da! Ako ne verujete, pogledajte

kejt midlton

Kejt Midlton – stroga dijeta i kraljevski režim ishrane

Kejt Midlton nikad nije krila da se pridržava posebnog režima ishrane koji je zadužen za njenu vitku figuru. Budući da je ceo život negovala mršav izgled, Kejt Midlton u nekoliko navrata istakla je da u periodu mlađih dana konzumirala cigarete kako bi smanjila apetiti. Nakon porođaja, pored redovnih treninga, Kejt Midlton pristalica je Dukanove dijete koja obiluje belančevinama. Ova dijeta ne podržava ugljene hidrate i odlična je ukoliko želita da se rešite suvišnih kolograma na zdrav način. Majka Kejt mIdlton takođe je zagovornik ovakve ishrane a lepa vojvotkinja je i po njenom savetu postala najveži fan Dukan dijete. 

Uočavate li razliku Kejt Midlton na prvoj i na drugoj slici?
85 votes · 85 answers
Glasaj

Osnovna pravila Dukan dijete:

Ukoliko želite da isprobate ovu dijetu ono što bi svakako trebalo da znate je da se ishrana u ovom režimu bazira isključivo na konzumiranje visokoproteinskih namirnica. Kako smo gore napomenuli sve namirnice sa visokim sadržajem ugljenih hidrata praktično su zabranjeni! Akcenat ove ishrane stavljen je na bogatstvu proteina iz izvora siromašnih masnoćama kao što su riba, živina kao i mlečni proizvodi sa malo masnoća.

Evo kako Kejt Midlton izgleda u bikiniju (foto)

 

story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike