BRITANIJA UZNEMIRENA ZBOG SEKS SKANDALA: Kraljica Elizabeta ne da SINA PEDOFILA!

15/08/2019 | 16:30

Sin kraljice Elizabete II, princ Endru učestvovao je u seks skandalu, a sve detalje tog događaja objavio je Daily Mail.

Sve se saznalo nakon samoubistva američkog milijardera, pedofila i dugogodišnjeg prijatelja princa Endrua, Džefrija Apstejna, 66-godišnjaka koji se obesio pre dva dana u zatvorskoj ćeliji gde je završio zbog optužbi da je deo pedofilskog lanca.

Istraga američke policije pronašla je fotografije i sve dokumente nakon ubistva milijardera pa je tako je Daily Mail objavio fotografije princa sa maloletnom Virdžinijom Roberts u majičici, golog struka koja ne ostavlja nedoumice.

Fotografije prikazuju zrelog 40-godišnjaka, odraslog princa, koji ju je prisno zagrlio, a u pozadini prikazuje jednu od najznačajnijih karika ovog stravičnog pedofilskog lanca s kojom je Apstejn, prinčev prijatelj usko povezan.

Devojčica s fotografije bila je u stvari milijarderova “seksualna robinja” koja tvrdi kako je bila pozajmljena i princu. To je objavljeno u dokumentu američkog suda u kojem se takođe potvrđuje da je Gislejn Maksvel, inače naslednica tajkuna Roberta Maksvela koji je svojevremeno bio vlasnik pola engleskih medija.

Nakon ovog nezapamćenog skandala koji je pogodio kraljevsku porodicu, objavljena je fotografija kraljice koja sedi uz svog sina u crkvi.

Britanski mediji komentarišu da je ovo jasna poruka britanske kraljevske porodice dan posle Apstejnovog samoubistva kako će biti uz sina bez obzira na istinu.

U sudskim papirima se navodi da je vojvoda od Jorka, princ Endru, koristio Virdžinijne “usluge” što je kraljevska porodica demantovala u saopštenju još 2015. godine.

Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike