Severina otkrila zbog koga se ugojila i podelila recept za pitu od krompira (video)
Pop zvezda Severina otkrila je da se tokom boravka u domu svog supruga ugojila čak sedam kilograma zahvaljući specijalitetima koje priprema svekrva Olja Kojić
Popularna pevačica Severina od početka vanrednog stanja u zemlji vreme provodi u domu svog supruga Igora Kojića na Bežanijskoj kosi. Kako stvari stoje, tu će i ostati dok se situacija ne stabilizuje i dok su granice zatvorene. U Beograd je došla kako bi videla sina Aleksandra, ali na to će morati malo da sačeka. Za to vreme, Severina je osmislila razne načine kako sebi da ulepša vreme, ali i brojnim pratiocima na društvenim mrežama.
Tako je lepa Splićanka, nedavno pokrenula projekat „SeVeTeVe“ i subotom uveče preko uključenja 'uživo' na Instagramu drži mini-koncert. U tome joj pomaže i veliki broj kolega iz celog regiona.
Takođe, Severina je počela da sebe snima i u raznim, zanimljivim izdanjima, pa smo mogli da je vidimo kako čisti kuću i radi vežbe.
Pročitajte i: Ništa od razvoda! Severina i Igor Kojić proslavili petogodišnjicu ljubavi!
View this post on Instagram
U poslednjem obraćanju publici, priznala je da se tokom boravka u izolaciji ugojila, a „krivac“ tome je, kako je rekla, njena svekrva Olja Kojić. I pita od krompira.
- Svi mi šaljete brojna srca, koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše, treba nešto i stomak da napuni. Na primer, ja sam se ugojila sedam kilograma, što je jako dobra vest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava - rekla je Seve i dodala kako svi koji održavaju formu poput nje moraju više da jedu.
- Moramo nešto da jedemo. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju porodice koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove „Tajna svekrvine kuhinje“. Danas ćemo praviti pitu krompirušu - rekla je ona.
View this post on Instagram
Severina se odlično snalazi u kuhinji
Prvo je usledio teži deo posla – sečenje luka, pa je pevačica malo i zaplakala.
- E, Seve, Seve, trebalo je da ga izrendaš… - našalila se na svoj račun.
Sa krompirom je išlo nešto lakše, a zatim je na red došlo ređanje kora.
- Stavljamo duplu koru, jer je krompiruša onda hrskavija – objasnila je Seve.
Za sve one koji su poželeli da naprave Severininu krompirušu, ona je otkrila ceo recept:
- Potrebno vam je pet krompira, dva luka, malo soli i bibera, 14 kora, ulje za premazivanje kora. Peče se u zagrejanoj rerni na 200 stepeni između 40 i 60 minuta.
- Šta ste mislili, da ja ne znam ni jaje da ispržim? Tu se varate! Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krompirušu, nećete zažaliti - samouvereno je poručila Severina. Takođe je otkrila, da će u narednim emisijama otkriti još recepata.
Komentari (0)