Celebrity News

Branislav Trifunović prošetao ruku pod ruku sa mladom koleginicom: Poznati šmeker ponovo zaljubljen? (foto)

Branislav Trifunović prošetao ruku pod ruku sa mladom koleginicom: Poznati šmeker ponovo zaljubljen? (foto)

Na sinoćnoj premijeri filma "Ajvar", koja je održana u Kombank dvorani, pojavio se veliki broj umetnika koji su došli da podrže svoje kolege Sergeja Trifunovića i Natašu Ninković kao i sve koji su radili na ovom projektu.

Male tajne braka koji traje 23 godine: Nataša Ninković o ljubavi sa biznismenom

Međutim, najviše pažnje tom prilikom izazvao je naš šarmantni glumac Branislav Trifunović (41), za kojim uzdišu pripadnice lepšeg pola, kada se pojavio ruku pod ruku sa koleginicom Tihanom Lazović (29).

Da li je ovaj par u vezi još nije potvrđeno, ali kako se nisu odvajali jedno od drugog celo veče, držali se za ruke, ali i razmenjivali poglede, jasno je da između njih dvoje nešto ima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bane Trifunovic (@brankobranislav) on Nov 5, 2019 at 6:06am PST

Inače, na društvenim mrežama umetnika vidimo da se Branislav i Tihana druže već neko vreme, ali niko nije posumnjao u kakvom su odnosu, sve do sada.

Kako je par izgledao juče, pogledajte u nastavku:

Podsećamo, Branislav je pre Tihane voleo voditeljku Aidu Alilović Jokanović, di-džeja Aleksandru Duende, ali i manekenku Nadeždu Dimitrijević.

Tihana Lazović je glumica iz Hrvatske, a do sada je glumila u brojnim ostvarenjima poput "Jutro će promeniti sve", filma "Uspeh", kao i "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", ali i seriji "Novine".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on Oct 10, 2019 at 4:12am PDT