Celebrity News

Vladimir Grbić NJU voli punih 16 godina: Dva minuta nakon što sam video Saru znao sam da ću je oženiti

Autor: | 12/08/2017

Vladimir Grbić NJU voli punih 16 godina: Dva minuta nakon što sam video Saru znao sam da ću je oženiti

Ako je verovati onome što o njemu znamo iz medija, Vanja Grbić (46) je čovek koji ima sve - bio je najbolji odbojkaš sveta, nakon profesionalne karijere sportiste je zadržao reputaciju i dignitet, ima četvoro dece i brak o kakvom mnogi sanjaju. A da bi njegova životna priča izgledala tako jedna od najzaslužnijih osoba je upravo supruga Sara (37).

Bivša karatistkinja koja se odrekla karijere da bi se posvetila porodici, imala je samo 21 godinu kad se udala za Vanju. Njihova ljubav traje više od 16 godina, a dokaz je da su razumevanje i poštovanje dobitna kombinacija koja čuva vezu.

Kako je Vanja rekao, prvi put ju je video na proglašenju sportiste 2000. godine i posle ceremonije i dodele priznanja dugo je razgovarao s njom. Već posle dva minuta znao je da će se njome oženiti.

- Ona je iskrena, neiskvarena, normalna žena, onakva kakvu sam celog života tražio. Sećam se da je nosila crne pantalone, prosto je zračila i to me nije ostavilo ravnodušnim. Kada sam shvatio da je njena energija toliko čista, gotovo naivna, to me je oborila s nogu. Znao sam da ne treba da gubimo vreme. Došao sam u aprilu iz Italije, a u avgustu sam je oženio - ispričao je Vanja u jednom intervjuu.

Njih dvoje zajedno podižu četvoro dece. Najstarija Ina ima 12, Una 10, Mila četiri, a Lazar godinu dana. Obaveze im, kako kažu, ne padaju teško jer su dobar tim.

- Deca nisu zahtevna i lepo se slažu. Nemaju posebne zahteve i mislim da su skromni. Kad sam planirala da Vanji poklonim laptop za rođendan, devojke su htele da učestvuju u kupovini poklona s novcem koji su uštedele od džeparca. Na kraju smo iznenadile tatu kada je došao s posla. Dočekao ga je sto pun hrane koju sam spremila i pokloni. Starije kćerke nikada nisu pokazivale ljubomoru, silno su se radovale Milinom dolasku na svet, a sada je Lazar, kao najmlađi član, mezimac cele porodice. Svi pitaju kako izlazimo na kraj sa četvoro dece, ali meni to zaista nije problem. Tu su Vanjina mama i moji roditelji da pomognu koliko treba. Čak i kada bih angažovala nekoga sa strane, to bi bilo oko kuvanja i održavanja kuće, nikako oko čuvanja dece. Svi imamo razvijen sportski duh i nije nam teško da izađemo u park, u prirodu. Ako ne odemo negde van grada, onda se zabavljamo na Adi Ciganliji. Vozimo bicikle, a ranije smo znali i da sednemo, pojedemo nešto ili napravimo pauzu da deca urade domaće zadatke - priča Sara, kojoj je Vanja neizmerno zahvalan što se, iako uspešna i višestruko nagrađivana karatistkinja kojoj su predviđali blistavu karijeru, odrekla slave i posvetila deci.

Zato nije ni čudo što je Vanji na reč "mama" uvek prva asocijacija baš ona, a ne njegova majka.

- Radujem se što su i naše kćerke pažljive i osećajne na nju - izjavljivao je odbojkaš.

Njihove svađe, kako su sami objasnili jednom prilikom, nikad ne traju više od petnaest minuta, jer, kažu, ne postoji nijedan problem koji ne mogu da reše razgovorom.

- Za dobar brak najvažniji su česti i iskreni razgovori, jer bez toga ne mogu ni emotivno ni intelektualno da budu bliski. Dešava se da mnogi očekuju nešto od voljene osobe, a nikada joj ne pričaju o svojim željama, pa žive u zabludi da će ona sama to saznati. Da nam se tako nešto ne bi desilo i da se ne bismo udaljili jedno od drugog, uvek kažemo sve što mislimo - zaključuju.