Celebrity News

Sve oči uprte u njih: Neobična ljubav Maje i Dragana Bjelogrlića (foto)

Sve oči uprte u njih: Neobična ljubav Maje i Dragana Bjelogrlića (foto)

Dok proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić beleži velike uspehe novom sezonom serije "Senke nad Balkanom", ne propušta da podrži kolege, pa je nedavno sa suprugom Majom prisustvovao premijeri filma "Realna priča", režisera Gordana Kičića.

Kako se Bjelogrlićeva supruga retko pojavljuje u javnosti i ovaj put su sve oči bile uprte u nju, što ne čudi - nekada se bavila manekenstvom a i dalje odlično izgleda.

Početak sudbinske ljubavi

Upravo zahvaljujući nekadašnjem zanimanju Maja je upoznala Bjelogrlića, tada atraktivnog glumca. Njih dvoje sreli su se početkom devedesetih na snimanju jedne reklame za nameštaj, a venčali su se 1996. godine. Maja je studirala engleski jezik i književnost, a ubrzo nakon udaje za slavnog glumca stavila je tačku na manekensku karijeru, pa je neko vreme radila kao prevodilac.

Dragan Bjelogrlić: Nisam vlasnik svog života

Popularni par iz braka dugog 23 godine ima dvoje dece, ćerku Miju, koja je nastavila maminim manekenskim stopama i sina Alekseja.

Kako izgleda prelepa Bjelogrlićeva supruga  koju, ni manje ni više upoređuju sa Monikom Beluči pogledajte na narednoj strani...