Celebrity News

Povratak u Srbiju nakon razvoda: Mnoge će iznenaditi šta Ana Franić sada ima da kaže o BIVŠEM MUŽU

Povratak u Srbiju nakon razvoda: Mnoge će iznenaditi šta Ana Franić sada ima da kaže o BIVŠEM MUŽU

Glumica Ana Franić trenutno je u žiži javnosti zbog rastanka od supruga Marka Ižakovića, profesionalnog ronioca iz Splita.

Naima, Ana se nakon dugih sedam godina vratila u Beograd iz Hrvatske sa dvoje dece koje ima sa Markom.

- Ja ne bih bila ja da se u životu nisam vodila srcem. Divna odluka je bila da odem iz Beograda u Split. Iz te divne odluke sada imam dvoje dece. Provela sam divnih sedam godina sa čovekom koji zaslužuje moju ljubav i poštovanje, od sada pa zauvek. To je otac moje dece, moja porodica, za ceo život i to će tako biti. Smatram da je to jedino ispravno i normalno za ljude koji su proveli neko vreme zajedno, a imaju zajedničku decu - kaže za “Scenu” iskreno Ana Franić i objašnjava kako je živela u Splitu:

- Bila sam vezana za Split, dobila dvoje dece i bila posvećena njima. Sada kada sam se vratila, snimam film sa Darkom Bajićem, kao i dve nove serije. I posle ovih godina, reditelji me različito doživljavaju. Kod Darka Bajića igram ženu iz epohe. To je žena, majka kraljica, domaćica. Vrlo tradicionalnog shvatanja. U drugim projektima su druge vrste uloga. Suprotno od ove kod Bajića. Sve je izazov - kaže ona i priznaje da joj je od svih uloga koje je imala najzahtevnija ona mame.

- Neću vam reći ništa novo što nisu rekle sve mame, glumice, a i druge javne ličnosti. Dosta je teško sve uklopiti. Deca su mala. Trudim se da na svim poljima budem kako treba - iskrena je ona.