Celebrity News

Bivša partnerka Miroslava Ilića iskreno: Iz ovog rata izaći ću kao pobednik

Bivša partnerka Miroslava Ilića iskreno: Iz ovog rata izaći ću kao pobednik

Bivša partnerka Miroslava Ilića otkriva da pevač besomučno odlaže postupak utvrđivanja očinstva, ali da ona i njihov zajednički sin Devin neće odustati, već će ići do Strazbura ako u Srbiji ne pronađu pravdu...

Četiri godine je prošlo od kako se mladi doktor iz Amerike Devin Antonović odvažio i protiv pevača Miroslava Ilića (68) pokrenuo postupak dokazivanja očinstva.

U dosluhu sa advokatom Vilijamom Paspalovskim već na prvom ročištu zahtevao je upoređivanje DNK, međutim sud je njegovu molbu tek nedavno uvažio. "Slavuj iz Mrčajevaca" dužan je da u roku od 30 dana dostavi svoj uzorak Institutu za sudsku medicinu, međutim, on sve čini kako bi taj proces odložio. Nedavno je čak Devinovu majku, a svoju bivšu ljubavnicu, Mirjanu Antonović tužio pod obrazloženjem da mu je slala uznemirujuće poruke i prouzrokovala hipertenziju. Mirjana je doputovala iz Amerike da bi pred sudom ispričala svoju stranu priče, a potom je istakla da su poruke izmišljotina, ali veoma vešt način da se odgodi proces dokazivanja očinstva.

– Molim vas, tužio me je da ga proganjam s razdaljine od sedam hiljada kilometara. To je smešno! Živim u Americi, ne pratim ga, a godinama se nisam čula s njim. Nažalost, od njega me ništa više ne može iznenaditi, pa ni ovaj potez. Pokušava da izvrši pritisak na nas pred suđenje, a u stvari, trebalo bi da on i njegova supruga odgovaraju pred sudom za pretnje – započinje priču Mirjana, dok se njen advokat nadovezuje:

– Iskreno da vam kažem, ne znam šta mi ovde radimo. Zna se kako se utvrđuje da li je neko nekome slao poruke, policija uzima nalog, izvlači listing i prilaže ga sudu. Budući da do toga još uvek nije došlo, smatram da je ovo samo još jedan od trikova da se glavno suđenje odloži do daljeg. U svakom slučaju, mi ne odustajemo. Svesni smo da po našem zakonu u parničnom postupku ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK, niti je propisana kazna za odbijanje, stoga ćemo se, ako Miroslav ne bude pristao da se pojavi, poslužiti drugim sredstvima dokazivanja. Ako ni tu ne uspemo, ići ćemo do Strazbura – rekao je Paspalovski.

Dajući izjave za medije, Antonovićeva je bila vidno potresena, a kako je istakla, najviše ju je povredilo to što pevača nimalo ne zanima kako celokupna situacija utiče na njegovog sina.

– Kada treba da donese uzorak DNK, tada ima hipertenziju, a vrlo je zdrav dok podnosi tužbu. Kako ga nije sramota. Žalim ga, jer živi u paklu, između dve vatre. Mislim da ništa od ovoga ne bi sam uradio. Pod velikim je uticajem svoje porodice, najviše supruge Gordane za koju ne mogu ništa lepo da kažem. Na svojoj koži sam osetila da nije dobar čovek. Kada bismo se Miroslav i ja sreli oči u oči, verujem da bismo sve vrlo brzo rešili – izjavila je Mira. Ona je dodala da je tužno što se jedan otac tako ponaša i ženu koja mu je rodila sina naziva psihopatom.

– Mislim da su uvrede upućene na moj račun jedan od glavnih razloga zašto Devin ne želi da odustane od tužbe. „Psihopata" je protiv svih sila ipak izvela dva doktora na put i godinama ćutala. Da li si se, Miroslave, zapitao kako ti se sin oseća zbog tvog očajnog ponašanja? Da li si mu ikada obrisao suzu kada je zaplakao? Razbacivao si se novcem i hvalio da si zetu kupio sat od 15.000 evra, a Devinu nisi dao ni jednu jabuku. Da li si ti uopšte živo biće ili punjena lutka, samo nečiji pulen? Životinje imaju normalnije ponašanje i osećanja. Imaš li ti trunke savesti, morala ili stida? Najgore je što se Boga ne bojiš i time stavljaš svoju drugu decu i unuke u opasnost. Nekad si bio drugačiji čovek. Tvrdio si da nas neizmerno voliš. Nemoguće da je taj Miroslav potpuno izbrisan i tako velika ljubav sasvim nestala u tebi. Nemoguće da je ostala samo osveta – poručila je pevaču bivša ljubavnica.

MIROSLAV NAS MRZI

Dok se Mirjana preispituje i traži opravdanje za pevačevo ponašanje, njen sin nema razumevanja za oca.

– Smeta mi što se okomio na moju majku. Ako želi s nekim da se razračuna, neka to budem ja. Ona ga stalno pravda, brani. Upozorio sam je o kakvom čoveku je reč, a napokon se i sama uverila. Miroslav mrzi što se našao u bezizlaznoj situaciji, kao i nas što ga na to podsećamo – rekao je Devin.