Celebrity News

Sanja Papić: Hvala Mišo na našoj Lari, VOLIM JE I TVOJIM SRCEM! (video)

Sanja Papić: Hvala Mišo na našoj Lari, VOLIM JE I TVOJIM SRCEM! (video)

Nekadašnja misica Sanja Papić pre godinu dana ostala je bez muža, advokata Dragoslava Miše Ognjanovića koji je ubijen u pucnjavi koja se dogodila na Novom Beogradu u večernjim satima. Neutešna Sanja je tim povodom putem Instagrama podelila brojne poruke dragih ljudi koje tuga i dalje ne napušta.

https://www.instagram.com/p/Bc-h4nCHcSu/

Nekadašnja misica neretko sa prijateljima na Instagramu deli dirljive poruke i fotografije kao uspomene na voljenog supruga a to je uradila i danas na jedan veoma poseban dan.

Naime, njihovoj ćerkici Lari danas je rođendan, a brojne emocije koje će vam sigurno naterati suze na oči, lepa Sanja pretočila je u srceparajući video klip.

Ovaj video, pratila je poruka drhtavih osećaja koja je glasila ovako:

- Ljubav prema Lari je najvredniji poklon za mene. Hvala svima na divnim željama i ljubavi koju nam šaljete iz dana u dan, a najviše hvala mojim roditeljima, porodici i prijateljima koji Larin i moj život ispunjavaju ljubavlju i zajedno samnom se raduju svakom njenom osmehu, novoj izgovorenoj reči, pesmici. Najviše hvala mom Miši na našoj Lari. Volim je i tvojim srcem, a tebe svojim i njenim zauvek. LJUBAV ŽIVI! Živela, živela i srećna nam bila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) on Oct 31, 2019 at 10:06am PDT