Celebrity News

Glumac o tragediji: Izgubili smo tri bebe!

Glumac o tragediji: Izgubili smo tri bebe!

Dragan Marinković Maca istakao je da njegova supruga i on ne odustaju od dece, bez obzira na to što su izgubili tri bebe, ali poznati šoumen kaže da ih ova nesreća nije pokolebala da nastave da se bore za potomstvo.

- Ne odustajemo! Zdravi smo oboje, a ja sam spreman za menjanje novih pelena. Iz prethodna dva braka imam dvoje dece, sinove Lava i Fjodora Simeona, tako da već imam dosta iskustva sa decom - istakao je Maca za "Informer".

- Jovani je bilo užasno. Morali smo posle toga da odemo na nekoliko meseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet meseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa. Morali smo i psihički da se 'resetujemo' zbog tog gubitka. Jovani sam u tim trenucima bio velika podrška. Teško je to podnela, jer joj je to bila i prva trudnoća. Nekako smo isplivali iz svega i idemo dalje. Grozno je što takvih slučajeva kao što je naš ima mnogo. Mnogo parova prolazi kroz tu agoniju. Ne znam da li je to od bombardovanja ili loše hrane - zaključio je on.