Celebrity News

Naša glumica se RAZVELA POSLE SEDAM GODINA BRAČNOG ŽIVOTA a sad se vratila u Srbiju i poručila OVO

Naša glumica se RAZVELA POSLE SEDAM GODINA BRAČNOG ŽIVOTA a sad se vratila u Srbiju i poručila OVO

Srpska glumica Ana Franić sedam godina živela je na hrvatskom primorju, tačnije u Splitu, a sada se sa dvoje dece vratila u rodni Beograd, dok je potvrdila da se razvela od muža Marka Ižakovića, profesionalnog ronioca.

https://www.instagram.com/p/BlaVoVaAc2b/?utm_source=ig_embed

Ana se sa dvojicom sinova preselila u srpsku prestonicu, a za "Gloriju" je otkrila da je za njom rastanak od bivšeg muža - bez suza.

https://www.instagram.com/p/B0VoOK4ps_F/?utm_source=ig_embed

- Radosna sam što se vraćam glumi i starim prijateljima - kazala je za pomenuti magazin a kako je ranije pričala o podvigu napuštanja glumačke karijere pročitajte u nastavku...

– Kada sam rešila da napustim sve i preseljenjem u Split okrenem novu stranicu, zaprepastila sam većinu prijatelja i kolega. Govorili su mi da je to velika hrabrost, a možda i ludost, ali osećala sam da činim najbolju stvar za sebe. S naknadnom pameću, drago mi je što mogu da kažem da nisam pogrešila. Povela sam se za tim da ne gubim ništa. Prijatelji i porodica uvek će to biti, ma kolika nas razdaljina delila. Nisam bila stalno zaposlena i svi znamo kakav je odnos prema honorarcima, a Beograd nema noge da mi pobegne. Oprostila bih sebi grešku, ali ne bih oprostila da nisam pokušala – objasnila je Ana u jednom intervjuu za magazin “Story”.

A, evo kako je lepa glumica ranije govorila o braku i ljubavi:

- Ne postoji recept, samo je važno da ima ljubavi. Ako ona postoji, ima svega u tom satarašu blesavom. Mnogo smo različiti nas dvoje, ali se volimo i stalo nam je do onog drugog. A onda se trudimo da sve što radimo bude za obostranu dobrobit. Nekada uspe, drugi put ne. Pa ipak, kada smo razdvojeni, a to se često dešava, naseli se neka teskoba u srce i velika čežnja - izjavila je ranije za magazin "Story".