Celebrity News

RASPLAKALA SVET rečima o pokojnom suprugu: Kada sam te noći stigla kući, bilo je kasno, pre toga rekao mi je POSLEDNJE VOLIM TE! (video)

RASPLAKALA SVET rečima o pokojnom suprugu: Kada sam te noći stigla kući, bilo je kasno, pre toga rekao mi je POSLEDNJE VOLIM TE! (video)

Prošle su tri godine od smrti Renea Anželila koji je preminuo od raka grla a još uvek skrhana bolom za svojim suprugom kog je mnogo volela, u emisiji "Today Show" na NBC-iju Selin Dion otkrila da li je sada spremna za novu ljubav...

- Ne zabavljam se ni sa kim. Nisam spremna za vezu. Srećna sam što oko sebe imam toliko ljudi koji mi donose osmeh na lice, ali mi nedostaje onaj dodir - rekla je Selin Dion, dematovala time glasine da je u vezi sa Pepeom Munjezom sa kojim se viđala u javnosti u poslednje vreme i nastavila:

- Nedostaje mi zagrljaj. Nedostaje mi da mi neko kaže: "Prelepa si". Nedostaje mi sve ono što rade onaj sa kime se zabavljate ili muž.

Selin je otkrila i detalje poslednjeg razgovora sa Reneom koji je umro u januaru 2016. i sa kojim je u braku dobila trojicu sinova.

- Nazvao me je pre koncerta i poslao mi je kratku poruku: "Volim te" i kada sam te noći stigla kući, bilo je jako, jako kasno. Nisam želela da ga probudim, a probudila bih ga da sam ga poljubila pa ne bi mogao ponovo da zaspe. Sledećeg jutra je otišao. Pre toga smo pričali, poslao mi je poruku. Bilo je to naše opraštanje.

U nastavku pogledajte intervju...