Celebrity News

Zanosna ruska manekenka samouverena: Želim Ronalda samo za sebe (foto)

Autor: | 02/08/2017

Zanosna ruska manekenka samouverena: Želim Ronalda samo za sebe (foto)

Fudbaler Kristijano Ronaldo ponovo je u centru pisanja svetskih medija, ali ovog puta ne zbog svojih mališana, kao i devojke Georgine Rodrigez (22) koja je u drugom stanju.

Naime, ruska manekenka Tanja Mitušina (24) odlučna je da zavede poznatog fudbalera i kako bi ostvarila svoj cilj, ne bira sredstva.

Iako Kristijano ovih dana uživa sa svojim mališanima sinom Kristijanom (6) i jednomesečnim blizanacima Evom i Mateom, lepa Ruskinja odlučila je da fudbaleru Reala pomrsi konce.

- Ne smeta mi njegova devojka. Ja sam slobodna i mislim da on izgleda najbolje u kupaćem. Zbog Ronalda bih promenila svoj izgled, način na koji se oblačim, ponašam, ma sve. On je muškarac zbog kojeg to vredi uraditi. Videćemo šta će biti - priznala je Tanja, prenose strani mediji.

Ronaldo do sada nije komentirasao ove izjave lepe manekenke, kao ni njegova devojka Georgina.

A da li će Tanja uspeti u svojoj zamisli da osvoji Kristijana, ostaje da vidimo, jer fudbaler je više puta govori kako neće stati na četvrtom detetu, već želi da ih ima sedmoro.

Istina koju fudbaler krije: Zašto Ronaldova deca nemaju majku?

Za želju o sedmoro mališana ‘kriv’ je Aleks Ferguson (75), koji je bio trener Mančestera, kad je Portugalac stigao tamo. Ferguson mu je dao dres s brojem 7, za koji Ronaldo tvrdi da je njegov srećan broj.