Celebrity News

Džoni optužuje Amber: Gasila mi je CIGARETE po LICU

Džoni optužuje Amber: Gasila mi je CIGARETE po LICU

Iako su se zvanično razveli u januaru 2017. godine glumački par i dalje se takmiči ko će koga više ocrniti i za šta optužiti.

Glumac Džoni Dep nastavlja da se sudi sa Amber Herd od koje se razveo jer ga je optužila za nasilje, međutim sada je on uperio prstom u nju!

Kako su preneli strani mediji, Džoni je ranije objavio da je zbog Amber ostao bez dela prsta na ruci, a ko dokaz tome priložio je fotografije.

Depovi advokati ovog vikenda u javnost su pustili i fotografije na kojima je Džoni na bolničkom krevetu, sa tamnim naočarima i okruglom opekotinom na desnom obrazu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @living_with_movie on Jul 27, 2019 at 4:02am PDT

- Ova fotografija nastala je nakon napada ubilačkog besa, kada je Amber najpre flašom udarila Džonija, a zatim mu upaljenu cigaretu ugasila na obrazu - navodi Džonijev tim, dok se Amber još uvek nije oglasila povodom novih optužbi.

Džoni je bivšoj ženi dao milione dolara kako bi nakon razvoda ćutala o njihovom odnosu, ali ju je onda tužio zbog klevete pošto je iznela detalje njihovog braka i nasilja. Iako nije pomenula Džonijevo ime, glumac ju je tužio i sada zahteva 50 miliona dolara odštete.

Podsećamo, par se upoznao 2011. godine, na snimanju filma “Dnevnik opijanja” (The Rum Diary). Venčali su se 2015, a Amber je podnela zahtev za razvod braka u maju 2016. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Jul 1, 2019 at 10:22am PDT