Celebrity News

Dom PREPUN BOLNIH USPOMENA: Goca Šaulić izdaje vilu na Dedinju? Cena će vas ZAPREPASTITI

Dom PREPUN BOLNIH USPOMENA: Goca Šaulić izdaje vilu na Dedinju? Cena će vas ZAPREPASTITI

Kako piše domaća štampa, udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, izdaće navodno jednoj ambasadi za 8.000 evra mesečno.

Goca navodno već šest meseci, koliko je prošlo od pogibije Šabana, sama živi u kući na Dedinju čija je vrednost milion evra, a prepisana je na njihovo troje dece Sanelu, Ildu i Mihajla, dok Goca ima pravo na doživotni boravak u njoj, saznaje Kurir.

S obzirom na to da je prostor prevelik za nju samu, a i svaki kutak je podseća na Šabana odlučila je da da kuću u zakup.

- Goca se još uvek nije oporavila od suprugove smrti i nije joj lako da boravi u vili bez njega. Sve je to bolno za nju, pogotovo kako vreme odmiče, bez njega joj je svaki dan teži. Njeni najbliži posavetovali su je da bi najbolje bilo da se iseli i proda kuću. Međutim, ona neće ni da čuje za prodaju jer to pripada njenim ćerkama i sinu - otkriva dobro obavešten izvor i dodaje da su deca insistirala da Goca izda kuću zbog njenog dobra i ponudili su joj da dođe da živi kod nekog od njih. Ona na to nije pristala jer smatra da njena deca treba da žive bez nje.

 - Čim izda kuću, Goca će za sebe iznajmiti stan. Njoj su se već javili ljudi iz dve-tri ambasade i raspitivali se o ceni. Ponude idu i do 8.000 evra mesečno. Još uvek nije sve rešeno, pregovori su u toku - otkriva izvor za "Kurir".