Celebrity News

Ivan Paunić i Milica Jelić VENČALI SE U HRAMU SVETOG SAVE (foto)

Ivan Paunić i Milica Jelić VENČALI SE U HRAMU SVETOG SAVE (foto)

Srpski košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja Mis Srbije Milica Jelić venčali su se danas u Hramu Svetog Save.

U januaru 2018. godine nekadašnja Milica Jelić  i Ivan Paunić postali su roditelji malenog dečaka a danas su svoju ljubav krunisali i pred Bogom.

Slavlje posle dirljive ceremonije biće upriličeno u jednom luksuznom beogradskom hotelu za koji su se pripremali mesecima a spektaklu na luksuznoj lokaciji prisustvovaće 400 zvanica. Budući da Ivan dugi niz godina igra košarku u inostranstvu, želelu su da sve prijatelje, kako iz Srbije tako i van granica naše zemlje, okupi danas u Beogradu.

Pogledajte fotografije sa ceremonije:

Podsetimo se...

Atraktivan par dao je sinu ime Luka, a košarka je nakon što je njegov naslednik došao na sve objavio dirljivu poruku na Tviteru:

– Postoje trenuci u životu koje biste voleli da traju večno. Ovo je sigurno prvi u nizu. Ne postoje reči koje bi opisale osećaj. Taj trenutak kada si ugledao ovaj svet, a ja tebe je neprocenjiv. Hvala dragom Bogu na tebi Luka. Hvala ti ljubavi na najlepšem poklonu za rođendan – napisao je on.

Paunić je bio u kratkoj vezi sa teniserkom Anom Ivanović, a veza je okončana, kako je sam rekao, zbog negativno uticaja medija.