Celebrity News

Zbog čega su Nikola Rokvić i Željko Samardžić u "ratu" na društvenim mrežama?

Zbog čega su Nikola Rokvić i Željko Samardžić u "ratu" na društvenim mrežama?

Danas je kako na društvenim mrežam tako i u domaćim medijima jedna od glavnih tema sukob Nikole Rokvića i Željka Samardžić oko glasanja u finalu "Zvezda Granda".

Naime, Nikola je prozvao kolege koje su glasale za pobednicu Džejlu Ramović, a nisu dale poene takmičarki Milici Čikarić, a njegov stariji kolega se našao prozvanim budući da Milici nije dodelio nijedan poen.

- Juče sam učestvovao u glasanju za novu “Zvezdu Granda”. Kada je trebalo da dam 12 poena, razmišljao sam između Milice Čikarić i Džejle Ramović... Malu prednost sam dao Džejli... Devojka je zasluženo pobedila, fantastičan vokal, ima sve predispozicije da bude zvezda! Senku na sve su bacile pojedine kolege... Ako meriš istim aršinima i daješ 12 poena Džejli, ne možeš dati Milici 0 ili 1 poen... Kako vas bre nije sramota?? Jadno... Svim takmičarima želim mnogo sreće i uspeha i nemojte biti kao pojedini - napisao je u svojoj objavi na Instagramu Rokvić, na šta se Željko nadovezao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jun 21, 2019 at 2:48am PDT

- Dragi Nikola, pošto sam se pronašao u tvom tekstu... moram odgovoriti. Nije me sramota uopšte. Glasao sam po svom ukusu. A jadno je samo to što su mnogi morali da prođu bez ijednog poena, jer tamo niko nije zaslužio nulu. U finalu su baš zato što su izvrsni pevači... ali Džejla je posebna što se i videlo po glasovima publike koji su je na kraju i doveli do pobede. Žiri uopste nije bio ni potreban. Ali kako god, ružno je da se ne poštuje neko samo zato što ima svoje mišljenje - napisao je Željko Samardžić, a potom je usledio novi odgovor Nikole Rokvića.

- Željko dragi, Džejla je divna i zaista je zaslužila da pobedi... To ne sporim... Uostalom i ja sam joj dao 12 poena... Ne želim da komentarišem tuđe ukuse... Ne znam zašto si se ti osetio prozvanim... Pričam o vidljivoj podeli i namernom uticaju na bodovanje dvoje favorita... Slažem se da žiri nije bio ni potreban, narod je sam izabrao pobednika! A to je i po mom mišljenju Džejla! - napisao je Rokvić.

Željko se onda ponovo oglasio na Instagramu.

- Koristim priliku da još jednom čestitam Džejli Ramović na pobedi. Ja sam glasao po svojoj savesti i po svom ukusu. Takmičenje “Zvezde Granda” ne pratim, ali nekoliko dana pre glasanja sam dobio po snimak od svakog finaliste i doneo odluku o poenima za svakog kandidata. Napominjem da nisam znao ko je kome mentor i da sam glasao po svom ukusu. Nisam zaslužio da me bilo ko javno kritikuje i naziva pogrdnim rečima zbog toga što nisam glasao po njegovom ukusu i volji. Mislim da je Milica jako talentovana devojčica i da poput ostalih takmičara nije zaslužila nulu. Nije toliko bitno koliko sam ja bodova kome dao, glas naroda je glavni i narod je i odlučio ko je pobednik - zaključio je Samardžić.